25 / 04 / 2024

İzmir Güzelbahçe'lere yeni hastane müjdesi!

İzmir Güzelbahçe'lere yeni hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de katıldığı kentsel dönüşüm temel atma töreninde Güzelbahçe ilçesine hastane yapılacağını söylemesi heyecan yarattı.



AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, "Güzelbahçeliler daha önceleri Balçova'daki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne ya da Urla Devlet Hastanesi'ne gidiyordu. Yapılacak hastane sayesinde Güzelbahçeliler tedavi olmak için uzak mesafelere gitmek zorunda kalmayacak" dedi. 

YILDIRIM TALİMAT 

Yıllardır hastane hasreti çeken Güzelbahçe'ye tam teşekküllü devlet hastanesi yapılacak. Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla hastane için en yakın zamanda çalışmalara başlanacak. Hastane yapılması için uzun süredir mücadele verdiklerini söyleyen Vasfi Çakıroğlu, "Güzelbahçe Belediyesi'ne ait sitelerde 15 bin metrekare büyüklüğünde bir arsa hastane alanı olarak ayrıldı. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmanın derdindeyiz" dedi. 

MÜCADELE SÜRECEK 

En kısa sürede yapılacak hastane ile hem acil hem de servislerde tedavi görecek hastaların büyük kolaylığa kavuşacağını dile getiren Vasfi Çakıroğlu, "AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanlığı olarak Güzelbahçe için mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu


Yeni Asır 


Geri Dön