19 / 04 / 2024

Bahçelievler yeni yüzme havuzu

Bahçelievler yeni yüzme havuzu

Bahçelievler Belediyesi, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sadece çocukların kullanabileceği yüzme havuzları yaptırıyor. Semt havuzlarına 3’ncü ilave olarak Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılacak tesisin temeli törenle atıldı.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Gardenia Bahçelievler'de yüzde 30 peşinatla 18 ay vade!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Gardenia Bahçelievler projesinde yüzde 30 peşinat ve 18 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçelievler yeni yüzme havuzu Haberi

Bahçelievler yeni yüzme havuzu


“Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmayacak” sloganıyla harekete geçen Bahçelievler Belediyesi, proje kapsamında Kocasinan ve Zafer Mahallelerinde yapımı tamamlanan Semt Havuzlarını çocukların hizmetine sunmuştu. Aynı proje kapsamında Cumhuriyet ve Yenibosna Merkez mahallelerinde yapımına yeni başlanacak Semt Havuzları da kısa sürede tamamlanarak ikinci yarıyıl döneminde çocukların hizmetine sunulacak.

Cumhuriyet Mahallesinde Mesut Sokakta gerçekleştirilen temel atma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, AK Parti İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu ve Muhtar Fehmi Kandemir ile mahalle sakinleri katıldı.

Törende konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop; “AK Parti Belediyeciliğinin yüz akı olarak gösterebileceğimiz Bahçelievler Belediyemiz, Osman Develioğlu başkanımızın önderliğinde güzel çalışmalar yapıyor. Bugün burada temelini atacağımız tesisimiz birçok ilimizde bile olmayan bir...