24 / 04 / 2024

Bahçeşehir ıspartakule projeleri 2017

Bahçeşehir ıspartakule projeleri 2017

Bahçeşehir - Ispartakule çevresi Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü. Bahçeşehir çevresine metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

Ispartakule-Bahçeşehir markalı konutta değer artış şampiyonu oldu!

Markalı konut projelerinde 2016 yılında en fazla değeri artan bölge Ispartakule-Bahçeşehir oldu. Rapora göre ise en az değer artışının ise Zekeriyaköy’de gerçekleşti.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Referans Bahçeşehir'de teslimler 2018'de!

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projeleri arasında yer aldı.

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

Ispartakule Evleri Bahçeşehir satılık daire!

Ispartakule Evleri Bahçeşehir satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede başvurular Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu açıldı!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu hizmete açıldı, bağlantı yolunun temeli 16 Mart 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından atılmıştı...

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu bugün açılıyor!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu bugün açılıyor, Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, yol kısmı kısımları ise TOKİ-EPP tarafından yapılmıştı...

Bahçeşehir ıspartakule projeleri 2017 Haberi

Bahçeşehir ıspartakule projeleri 2017

Türkiye’nin ilk uydu kenti olan Bahçeşehir’in çevresi büyümeye devam ediyor. Ispartakule’den Esenyurt’a kadar olan bölge, Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin üssü konumunda. Orta ve üst gelir grubuna yönelik konut ve villa projeleriyle öne çıkan bölgede 22 yeni proje var. Metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.


Bahçeşehir, 1994 yılında Türkiye’nin ilk uydu kenti olarak hayat bulduğunda kimse bugün gelinen noktayı tahmin edemezdi. Süzer Ailesi’nin çiftliğinde İstanbul’un kent merkezinden uzak yeni bir yaşam alanı olarak tasarlanan Bahçeşehir, Mesa-Nurol’un geliştirdiği projelerle tanındı. Günümüzde ise Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü.


Bahçeşehir, 2005 yılından itibaren Ispartakule bölgesiyle beraber ikinci büyük yapılaşma sürecine girdi. 1990’larda Emlak Bankası aracılığıyla...