25 / 04 / 2024

bahçeşehir lal katlı evler

bahçeşehir lal katlı evler

Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir'de katlı ev ve villalardan oluşan 103 bin metrekare üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'ni 315 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satıyor.

Banu Evleri son etabını teslime hazırlanıyor

Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir'de 103 bin metrekare üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler'de uyguladığı yüzde 15 peşin 48 ay vade uygulamasında hedeflerine ulaştıklarını ve kampanyaya son verdiklerini açıkladı.

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Proje altı katlı bloklar halinde İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirildi...

Bahçeşehir Hayat satış ofisi!

150 üniteden oluşacak Bahçeşehir Hayat Konutları, Atmaca Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Proje altı katlı bloklar halinde İstanbul Bahçeşehir'de yükselecek...

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat başladı!

Bahçeşehir’de Gölet Alanı'nda yeni bir tartışma alevlendi. Mvcut gölet alanındaki çay bahçesinde 2 katlı beton bir bina inşa ediliyor. Bölgede kaçak yapılaşmanın başladığı söylendi.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’in gerçek kimliğine uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de anında yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Soyak Konforia Bahçeşehir güncel fiyatlar!

Soyak Konforia Rezidans 15 katlı 40 blok halinde yükseliyor. 100 bin metrekare arsa alanına sahip projede banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Soyak Konforia Bahçeşehir güncel fiyatlar...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri yüzde 1 KDV avantajı ile yapılabiliyor. 15 katlı 40 blok olarak dizayn edilen projede konutların büyüklükleri 56 ile 218 metrekare arasında değişiyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da ilk fiyat avantajı sürüyor!

Bahçeşehir'de 15'er katlı 40 blok olarak yükselen Soyak Konforia projesine 178.000 liradan başlayan ilk fiyat avantajında son günler..

Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire!

Soyak Konforia Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 15 katlı 40 blok halinde yükselen proje Soyak Yapı imzası taşıyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire görselleri...

Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatlar!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 15 katlı 40 blok halinde inşa ediliyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatlar...

Soyak'tan İstanbul'un yeni merkezinde yepyeni bir proje: Soyak Konforia Bahçeşehir!

"Soyak'tan İstanbul'un yeni merkezinde yepyeni bir proje: Soyak Konforia Bahçeşehir" sloganıyla tanıtılan projede daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 40 blok halinde yükseliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia teslim tarihi!

Bahçeşehir Soyak Konforia teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 15 katlı 40 blok halinde yükselen projede dairelerin alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim?

15 katlı 40 bloktan oluşan Soyak Konforia projesi 100 bin metrekare alanda yükseliyor. Peki, Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim?

bahçeşehir lal katlı evler Haberi

bahçeşehir lal katlı evler

Şehir hayatı ile doğanın bütünleştiği, geleneksel mahalle anlayışı ile modern yaşamın buluştuğu Lal Katlı Evler, 10 blokta 171 adet daireden oluşuyor. Lal Katlı Evler'de; ankastre beyaz eşyalar, gömme dolaplar, klimalar ve merkezi toz emme sistemi, mutfakta LCD TV, dubleks dairelerde ise sauna standart olarak sunuluyor. 309 katlı ev, 84 villanın yer aldığı projede villalar 550 bin dolardan, katlı evler ise 315 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Alışveriş merkezi, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortları, voleybol, basketbol ve mini futbol sahaları ile yürüyüş parkurları tamamlanmış olan proje, Konut ve İşyeri Fuarı'nda tanıtılacak. Hasanoğlu İnşaat, bu projenin yanı sıra 30 dönümde Opal Park Evleri adında 300 dairelik yeni bir projeye daha başlıyor.

...