27 / 04 / 2024

Bak gör Residence 3

Bak gör Residence 3

Bursa Bakgör Residence 3 projesi Bursa Metro Market yanında yer alıyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı projenin 18 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın

Milyonlarca emeklinin beklediği haber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi.  Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın.

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

Altın kolları sıvadı! Gram altında yeni rekor göründü! Gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Ons altındaki yükseliş gram altını yeni rekora götürdü. Güne 1176 liradan başlayan gram altında yeni rekor göründü!  Gram altın gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Altın borcu olanlar hemen bakın! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün

Altın fiyatları son günlerde rekor denemelerine devam ederken, Altın Kahini İslam Memiş altın borcu olanları uyardı. Altın borcu olanlar hemen bakın! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün...

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları

Altın fiyatları  haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1878 dolar olurken  tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü.  Altın fiyatları rekora doymuyor. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın 31 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 31 Aralık 2022 altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın! 3 Aralık 2022 altın fiyatları

Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Doların değer kaybetmesi ile yükselen altın fiyatları resmen fırladı. Gram altında tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü. Altın yatırımcıları acil bakın! İşte 3 Aralık 2022 canlı altın fiyatları.

Dolar tozu dumana kattı! Bu seviye görülmedi! Elinde dolar olanlar hemen bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Dolar endeksi 20 yıl aradan sonra tozu dumana kattı, bu seviye görülmedi. Doların olanlar hemen bakın. Son dakika dolar kuru 24 Eylül 2022...

Bak gör Residence 3 Haberi

Bak gör Residence 3


Bursa Bakgör Residence 3 projesi Bakgör İnşaat imzası taşıyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


190 adet konuttan meydana gelen Bakgör Residence 3 projesi Ertuğrulkent 'te inşa ediliyor.


Bakgör Residence 3 satılık daire fiyatları 139 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin anahtar teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


İzmir Yolu üzerindeki Metro Market yakınında inşa edilen Bursa Bakgör Residence 'tan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.


Bursa Bakgör Residence 3 'ün sosyal alanları arasında; açık otopark, spor alanları, süs havuzu,  ve çocuk oyun alanları bulunuyor.



Telefon:  444 6 116

Fax : +90 (224) 451 42 16

Web adresi: http://www.bakgorinsaat.com.tr/

Ceren...