28 / 03 / 2024

bak yapı istanbul prestij park satış

bak yapı istanbul prestij park satış

İstanbul Prestij Park projesinde son 300 daire alıcılarını bekliyor. Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Bak Yapı İstanbul Prestij Park projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Bak Yapı İstanbul Prestij Park adres!

Bak Yapı İstanbul Prestij Park adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 26 blok halinde inşa edilen İstanbul Prestij Park projesi toplam 2 bin 400 adet konuttan meydana geliyor

Beylikdüzü Prestij Park görselleri! Bak Yapı projesi!

Beylikdüzü Prestij Park görselleri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Prestij Park projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

İstanbul Prestij Park görselleri!

İstanbul Prestij Park görselleri haberimizin içinde yer alıyor, proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

İstanbul Prestij Park fiyat!

İstanbul Prestij Park fiyat bilgisi kapsamında konutların fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Prestij Park'taki yer alan 1+1 ve 3+1 konutlarının satışları ise devam ediyor...

İstanbul Prestij Park görselleri!

Bak Yapı imzası ile Beylikdüzü bölgesinde yükselen İstanbul Prestij Park görselleri 'ne haberimizden ulaşabilirsiniz...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

En çok riskli yapı İstanbul'da tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, 2019 yılının ilk iki ayında riskli yapı tespiti için 1500 kişi başvuruda bulunurken, 2020'nin aynı döneminde bu sayı 2 bin 413'e ulaştı. En çok riskli yapı İstanbul’da tespit edildi…

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Sinpaş'ın Bursa'daki arsasını Bak Yapı satın aldı!

Bak Yapı Sinpaş GYO'a ait Bursa Osmangazi'deki 41 bin 124 metrekarelik araziyi geçtiğimiz günlerde 85 milyon 609 bin liraya satın aldı.

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

İstanbul Prestij Park'ta 10 yıla kadar 0,69 faizle!

İki etap şeklinde tasarlanan İstanbul Prestij Park projesinde 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirildi..

İstanbul Prestij Park daire fiyatları!

Bak Yapı tarafından inşa edilen İstanbul Prestij Park daire fiyatları 329 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Prestij Park Evleri'de Emalk Konut kampanyasına katıldı.

bak yapı istanbul prestij park satış Haberi

bak yapı istanbul prestij park satış

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbul Prestij projesinde fiyatlar 159 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Prestij projesi İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde 26 blok halinde yükseliyor. 


Son 300 dairenin satışının devam ettiği Bak Yapı İstanbul Prestij Park'ta daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


İstanbul Prestij Park'ta toplam 2 bin 392 adet konut yer alıyor. 


2 etaptan meydana gelen İstanbul Prestij Park 350 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.  



2. etap teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan İstanbul Prestij Park projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları yer alıyor. 



İstanbul Prestij Park ulaşım!

Namık Kemal Mah. Kiler Caddesi No:71 Esenyurt / İSTANBUL



Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış ofisi!

Telefon: 444 16 99


Bak Yapı İstanbul...