28 / 03 / 2024

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...



Gayrimenkul geliştirme konusundaki derin uzmanlığıyla yeni projeler üreterek, sektöre değişim kazandıran öncü firma Dekar Yapı, Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabının sponsoru oldu.

Dekar Yapı, bir yandan İstanbul adalarının genel mimari yapısına değinen, diğer yandan ise Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’nın ahşap konutlarının mimari özelliklerini yaşayan birer varlık olarak betimlemesiyle adeta bu konutların geçmiş yaşantılarından birer kesit aktaran Reha Günay’ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabının sponsorluğunu üstlendi.

Yazar Reha Günay’ın, "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı keyifli bir vapur yolculuğu ile ulaşabileceğiniz bu güzel adalardaki kültürel mirasımıza ilişkin harika bilgiler edinmenizi ve aynı zamanda yaşayan ahşap konutları keşfederek bu yapıların tarihine ve kültürüne aşina olmayı sağlıyor.

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, toplumun kültürel gelişimi için gelecek kuşaklara tarihimizi aktaracak yayınların oluşturulmasına katkı verdiklerini belirterek, "Araştırmalarıyla tarihe ışık tutarak, bu özel eseri bizlere ve bizden sonraki nesillere sunan Reha Günay’a teşekkür ediyor, sahip olduğumuz sosyal sorumluluk bilinciyle sanata ve bilime destek vermekten dolayı mutluluk duyuyoruz." diyerek sponsorlukla ilgili düşüncelerini aktardı.

 


Geri Dön