24 / 04 / 2024

Bak Yapı konut projeleri

Bak Yapı konut projeleri

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği Prestij serisine Konya Selçuklu'da yeni bir halka daha ekliyor.

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Bak Yapı konut projeleri Haberi

Bak Yapı konut projeleri

Bakyapı, 51 dönüm arsa üzerinde 100 milyon liralık Konya Prestij Park projesiyle, Konya'nın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Ailelerin rahatlığı ön planda tutularak hayata geçirilen Konya Prestij Park projesi, 23+3 blokta 2+1 ve 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konuttan oluşuyor. 2015 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanan ve en küçük dairenin 78 metrekareden başladığı projede, daire fiyatları 119 ile 199 bin TL arasında değişiyor. 


İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da gerçekleştirdikleri projelerden sonra Konya'da Prestij halkasına yeni bir proje eklemenin mutluluğunu yaşadıklarına değinen Ferhat Bakgör şunları söyledi: "Konya, ekonomisi sürekli gelişen ve hızla büyümeye devam eden bir şehir. Bu büyümeyle birlikte doğan konut ihtiyacı Konya'da belirgin bir hale dönüştüğü için yatırımımızı buraya yapma kararı aldık. Bayram öncesi satışa başlayacağımız projemizin şu...