26 / 04 / 2024

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Bakan Şimşek'ten yeni dönem açıklaması: O firmalar Türk Eximbank kredisi kullanabilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan açıklamada, katma değerli ve yüksek teknolojili ihracat yapan firmaların teminat mektubu haricinde farklı teminatlarla da Eximbank kredisi kullanabileceği bilgisi verildi.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu programıyla her yıl toplamda 10.200 TL ödeme yapılıyor! Hayır Aile destek değil!

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin türü ve miktarı hakkında hala merak içindedir. Bu ödemeler arasında 65 yaş üstü bakım aylığı da bulunmaktadır. Bakım aylığının miktarı ve ödeme zamanı hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır.

Emeklilerin maaşından yapılan kesinti 3.500 TL’yi buldu!

Binlerce TRT emeklisinin maaşı ek göstergelerin değişmesi yüzünden düştü. Bu nedenle, emekli maaşından yapılan kesintiler 3 bin 500 TL’yi buldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tam 2431 personel alımı! Alım yapılacak alanlar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada branş dağılımına ve detaylara yer verildi.

Akbank resmen gemileri yaktı. Akbank tarafından yapılan flaş açıklamaya şimdi bakın

Özel bankalar arasındaki kredi yarışı hayli ilginç bir hal almaya devam ediyor. Akbank tarafından da çok özel bir kredi kampanyası hazırlandı. İşte büyük ses getiren kampanyanın detayları...

Aile Bakanlığı tarafından ödeniyor... Dul ve yetim maaşı ne kadar?

Aile Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerden birçok vatandaşımız faydalanıyor. Bu ödemeler arasında dul ve yetim aylıkları da var. Peki aylıklar hesaba yattı mı? Dul ve yetim aylığı nisan ayı ödemesi yapıldı mı? İşte detaylar...

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

Aile Bakanlığı tarafından yapılan tüm ödemelere zam geldi! Acil bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay gerçekleştirilen yardım ödemeleri mart ayının gelmesiyle beraber tekrar araştırılmaya başlandı. Mart ayında pek çok kalemde aylıklar güncellenirken, sosyal yardım ödemelerinde de artış gerçekleşti.

Tarım Bakanı Kirişçi’den çiftçilere çok konuşulacak haber! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.8 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem felaketinin ardından bakanlıklar tarafından yapılan açıklamalarda vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bu kapsamda atılan yeni adımların detaylarını açıkladı. İşte merak

Akbank'tan son dakika açıklaması geldi... İşte Akbank tarafından yapılan açıklama

Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar hakkında açıklama yapıldı. İşte Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili yapılan açıklama...

EYT’liler ne diyor? İşte EYT’lilerle yapılan anketten çıkan ilginç sonuçlar!

Son günlerde EYT’liler konusu gündemden düşmüyor. Yaklaşık 2,5 milyon kişinin geleceğini şekillendirecek olan düzenleme, şimdi yasalaşmayı beklerken, Kariyernet tarafından yapılan bir araştırma, EYT’lilerle ilgili çok çarpıcı gerçekleri ortaya koydu.

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı Haberi

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Bakan tarafından yapılan otel yatırımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak, sorusunun Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Budak, ''Aşağıdaki sorularımın Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy tarafından yanıtlanması için gereğini arz ederim'' diye konuştu.

Budak, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''2018 yılında yapılan seçimler sonrasında Cumhurbaşkanlığı yönetim modelinin hayata geçirilmesiyle daha önceki hükümet geleneklerinde olmayan bir uygulamaya gidilmiş, Cumhurbaşkanı'nın kararıyla farklı sektörlerde iş yapan bazı isimler, iş yaptıkları alanlardan sorumlu bakanlar olarak atanmışlardır. TBMM Genel Kurulunda gerçekleşen 2021 bütçe görüşmeleri sırasında Kültür ve Turizm Bakanlığından tahsisli arazi üzerinde bulunan Bodrum Türkbükü'ndeki otel yatırımınızın eleştirilmesi üzerine verdiğiniz “Ben 1985 yılından beri, yaklaşık 35 yıldır, turizm mesleği içindeyim. 1991 yılında kurmuş...