20 / 04 / 2024

bakırköy hızalan sitesi

bakırköy hızalan sitesi

Elazığ'da ve Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme taşıdı. İstanbul Bakırköy'deki Hızalan Sitesi'nde, kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanıyor...

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Bakırköy Zeytinlik Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi Zeytinlik Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bakırköy'deki Hızalan Sitesi'nde kentsel dönüşüm tartışması! 

Elazığ'da ve Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme taşıdı. İstanbul Bakırköy'deki Hızalan Sitesi'nde, kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanıyor...

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yeni proje için ihale sürecini hızlandırıyor. Dün 1. oturumu gerçekleştirilen Emlak Konut Bakırköy ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yeni proje yapacak!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince, mülkiyeti Maliye Hâzinesine ait Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan arsa Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrediliyor...

Bakırköy Narin Sitesi fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen Bakırköy Narin Sitesi 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Bakırköy Narin Sitesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Bakırköy Ataköy'deki Osmanlı kulesinin olduğu alan imara mı açılacak?

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü yazısında Bakırköy STK Platformu'nun imara açılan Ataköy sahili hakkındaki görüşlerine yer verdi. İşte Yalçın Bayer'in o yazısı...

Bakırköy City Sitesi fiyatları!

Bakırköy City Sitesi fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Göktaşlar - Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Bakırköy City projesi 2017 yılının ortasında teslim ediliyor...

bakırköy hızalan sitesi Haberi

bakırköy hızalan sitesi

İstanbul Bakırköy'de bulunan Hızalan Sitesi, 1968 yılında yapı kooperatifi olarak yapıldı. 4 bloklu 100 daireli site, 2014 yılında riskli yapı olarak tespit edildi ve yıkım kararı alındı. Hızalan Yapı Kooperatifi Yönetimi, kentsel dönüşüm için 2016'da bir firma ile anlaşma yaptı. 2017 yılında 4 bloğun yıkımı yapıldı. Yönetim, kentsel dönüşüm için genel kurul toplantısı düzenledi. Toplantıda, üç bloğun yeniden yapımı için firmanın hazırladığı sözleşme daire sahiplerine iletildi.

Sözcü gazetesinden Hande Zeyrek'in haberine göre, kanunda daire sahiplerinin üçte ikisinin imza vermesi binanın yenilenmesi için yeterli oluyor. Sözleşme imzalamayan hak sahiplerinin ise hisseleri satışa sunuluyor. Toplantı sonrası da 3'te 2 çoğunluk sağlandığı açıklanarak sözleşme imzalamayanlara 30 Mayıs 2018'de noterden uzlaşma ihtarı gönderildi. Aksi halde dairelerinin hisse satışının yapılacağı bilgisi aktarıldı.

Hukuki süreç başlatan 10'u...