25 / 04 / 2024

bakırköy rezidans projeleri

bakırköy rezidans projeleri

İstanbul Bakırköy'de inşa edilen proje toplam 62 bin 373 metrekare alana yayılıyor. Pruva 34 Bakırköy satış ofisi telefon numarası 444 64 64 olarak belirlendi.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi 3 Ekim'de!

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik parsele yapılacak gençlik merkezi için İstanbul Belediyesi 3 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları!

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları KDV hariç 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Pruva 34 Rezidans projesi Bakırköy sahil hattında yükseliyor...

Bakırköy Pruva 34 Residence teslim tarihi!

Bakırköy Pruva 34 Residence projesinde rezidans, otel ve apart otel alanları yer alıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de 4+1 fiyatları 5,5 milyon liradan başlıyor...

Bakırköy'deki deprem toplanma alanı imara mı açıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin imara açtığı Bakırköy’deki arazi; üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında bulunuyor. 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı’nda parsel kısmen “Kentsel ve Bölgesel Yeşil ve Spor Alanı” fonksiyonunda kalıyor.

Bakırköy City'de peşin ödemelerde yüzde 12 indirim!

Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’ün markalı lüks konut projeleri arasında yerini alan Bakırköy City’e konut alıcılarının yoğun ilgisi devam ediyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Bakırköy City Rezidans satış ofisi!

Bakırköy City Rezidans projesinde satış fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Denize hakim konumda yükselen Bakırköy City projesinde 36 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Bakırköy City Rezidans ev fiyatları!

Bakırköy City Rezidans ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar projesi Bakırköy City'de 163 daire ve 33 cadde mağazası bulunuyor...

Bakırköy City Rezidans ödeme şekli!

Bakırköy City Rezidans projesinde ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlayarak değişiyor. Bakırköy City Rezidans projesinde konutlar Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Bakırköy Pruva 34 Rezidans fiyatları!

Bakırköy Pruva 34 Rezidans fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Doğa Şehircilik imzasını taşıyan Pruva 34 projesinde daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılıyor...

Bakırköy City rezidans satılık!

İstanbul'un Bakırköy ilçesine bağlı Kartaltepe bölgesinde hayata geçirilen Bakırköy City Evleri 9 bin 933 metrekare arsa alanına sahip. Projede 165 adet daire ve 33 adet dükkan bulunuyor.

bakırköy rezidans projeleri Haberi

bakırköy rezidans projeleri

Pruva 34 Bakırköy satış ofisi bilgilerine değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Doğa Şehircilik imzasıyla yükselen proje 239 rezidans, apart otel ve otel alanlarından oluşuyor.


Bakırköy Pruva 34 Evleri

Konut alanlarının 290 metrekare ile 363 metrekare arasında değiştiği projede ev seçenekleri 4+1, 4+2, 5+1, 5+2 şeklinde dizayn edildi. Proje yedi konut bloğu, bir apart otel ve iki otel bloğundan oluşuyor.


Pruva 34 Bakırköy ulaşım

Toplam 239 rezidans, apart otel ve otel alanlarından meydana gelen projede bloklar 16-17 olarak yükseliyor. Doğa Şehircilik imzasına sahip olan proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor.


Yeni Mahalle Pruva 34 fiyatları

Ev teslimlerinin Aralık 2017 yılında gerçekleştirmesi öngörüldüğü proje toplam 62 bin 373 metrekare alanda yükseliyor. Daire fiyatlarının 2 milyon dolardan başlangıç gösterdiği projede dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunuyor.


Pruva 34 adres

Yeni Mah....