26 / 04 / 2024

bakırköy yeşil alan

bakırköy yeşil alan

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

İBB, Bakırköy'de 1.772 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa almak isteyenler dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan 1.772 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Bakırköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak Bakırköy'de 100 metrekarelik konut satıyor! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy'de yer alan daireyi satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ilan...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Bakırköy'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii, 949 ada 182 parselde yer alan 5 katlı binanın 1/3 hissesini 9 milyon 981 bin TL'ye satıyor...

Mimarlar Odası'ndan Bakırköy Belediyesi'ne dava!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin satışa çıkardığı 33 dönümlük yeşil alan için Bakırköy Belediyesi'ne dava açtı.

Bakırköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık konut!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bakırköy'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Bakırköy'de yer alan kargir apartmanı 10 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı...

bakırköy yeşil alan Haberi

bakırköy yeşil alan

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur yeni bir Bakırköy için çalışmalara başladığı açıkladı. Bakırköy’ün siyasi yol haritasını belirlediklerini söyleyen Umur, Yeni Şafak gazetesine özel açıklamalarda bulundu. İddialıyız ve tek hedefimiz kazanmak diye konuşan Umur, “Tüm teşkilatımızla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Seçime kadar girmediğimiz gönül kalmayacak. 15 yıldır karanlık olan Bakırköy’ü aydınlatarak tarih yazacağız” dedi.

BAKIRKÖY HİZMETE SUSADI

Sahada aldığı geri dönüşlerin çok iyi olduğunu söyleyen Umur, “Bakırköy’de birlikte yaşıyoruz ve birlikte başaracağız. Hizmet belediyeciliğini öne çıkartarak içten ve samimi bir şekilde çalışacağız. Sokakta muazzam bir teveccüh var. Bakırköy hizmete susamış durumda ve değişime hazır. Halkımız inanıyor, teşkilatımız inanıyor. Çünkü onlar da görüyorlar bir şeylerin ters gittiğini. İstedikleri hizmetler sunulmuyor. Bir proje üretilmiyor. Bir an önce bu işe son...