19 / 04 / 2024

balıkesir belediyesi satılık dinlenme tesisi

balıkesir belediyesi satılık dinlenme tesisi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir'de satılık 2 arsa! Arsa alacaklara büyük fırsat! 

Balıkesir ili Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Toygar Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satıyor...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Darülaceze Başkanlığı'ndan İstanbul ve Balıkesir'de satılık 45 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ve Balıkesir illerinde bulunan 45 gayrimenkulü satıyor...

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Balıkesir'de 32 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 2 adet arsayı 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Altıeylül'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 24 milyon 535 bin 76 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. Satış Memurluğu, Karesi İlçesi, Akıncılar Mahallesi'nde bulunan un fabrikasını 8 milyon 80 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Balıkesir'de 23 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gümüşçeşme'de yer alan arsayı 23 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir'de 47.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 3 adet arsayı 47 milyon 95 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

balıkesir belediyesi satılık dinlenme tesisi Haberi

balıkesir belediyesi satılık dinlenme tesisi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampını satışa çıkardı. 

Satışa çıkarılan arsaların satış bedelleri 5 milyon 950 bin TL ile 21 milyon TL arasında, pasaj ve hamamın satış bedeli 2 milyon 700 bin TL, otuz tesisli dinlenme kampının ise satış bedeli 170 milyon TL olarak belirlendi.

Söz konusu ihale 6 Nisan 2022 tarihinde yapılacak. Gayrimenkuller için ödenecek geçici teminat bedelleri 81 bin TL ile 5 milyon 100 bin TL arasında değişiyor.

İşte ihale ile ilgili merak edilen diğer detaylar...
 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyemize ait aşağıda, tapu bilgileri, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi, ihale saati belirtilen
taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi kapsamında, şartname esasları...