25 / 04 / 2024

balıkesir bursa avm

balıkesir bursa avm

Esas Gayrimenkul 2020'ye kadar 10 AVM'ye ulaşacak. Piyasaların zorluğundan bahseden Esas Gayrimenkul CEO'su Köseoğlu, "Ticari gayrimenkul pazarında yatırımcı olmak isteyenlerin en az yüzde 50 sermaye koyarak yola çıkmalı ve yüzde 10 sermaye kadar da yedek kurşunu olmalı." dedi.

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Balıkesir 10Burda AVM açıldı!

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de inşa edilen 10Burda AVM hizmete açıldı. 100 milyon dolara mal olan AVM, bin 200 kişiye istihdam sağlayacak. 

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Balıkesir Emlak Zirvesi gerçekleşti!

Dünya üzerinde gerçekleşen sermaye akışının, Türkiye’nin lokomotif sektörlerinin başında gelen “emlak” sektörüne nasıl etki edeceğinin ele alındığı "Balıkesir Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi" Karesi AVM’de gerçekleşti.

BASİAD, Balıkesir'de büyük inşaat projelerine talip!

Son olarak Karesi AVM'yi tamamlayan Basiad İnşaat, Balıkesir'de büyük ölçekli inşaat projelerine talip oldu.

Balıkesir 10 Burda AVM'nin temeli atıldı!

Balıkesir’de Esas Holding’in 100 milyon dolara mal edeceği ‘10 Burda AVM’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Proje bittiğinde 2 bin kişi istihdam edilecek

balıkesir bursa avm Haberi

balıkesir bursa avm

Esas Gayrimenkul "Burda" markalı AVM yatırımlarına devam ediyor. Şirket ticari gayrimenkul odaklı büyüyor. Balıkesir, Adana ve Lüleburgaz’da 300 milyon dolar yatırım yaptığı ‘Burda’ markalı 3 alışveriş merkezini açacak. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre, Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu,Ankara, İstanbul ve İzmir’de yatırım planlamadıklarını ve odaklarında Anadolu illeri olduğunu söyledi.  Köseoğlu, "2020’ye kadar 10 alışveriş merkezine ulaşacağız. 3-4 yıl içinde de şirketi halka açacağız" dedi.
 

"Tüm süreci biz yönetiyoruz"

Köseoğlu, arsa alımı, inşaat ve kiralama dahil tüm süreci kendilerinin yönettiğini ifade etti. Köseoğlu, "Nisan ayında Lüleburgaz’daki ‘39 Burda’yı açıyoruz. 30 bin metrekare kiralanabilir alan için 50 milyon dolar yatırım yaptık. Ekimde Balıkesir’de 45 bin metrekare kiralanabilir alanı olan ve 100 milyon dolar yatırıma sahip AVM’miz ‘10 Burda’ kapılarını açacak. Adana...