19 / 04 / 2024

Balıkesir edremitte kiralık arsa

Balıkesir edremitte kiralık arsa

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Balıkesir Edremit'te bulunan 2 arsa, 28 Nisan 2015 günü saat 14:00'de yapım karşılığı 49 yıllığına kiralanıyor. Kapalı teklif usulüyle ihale ediliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

Balıkesir'de yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satılık 4 arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, büyüklükleri 5 bin 255 ile 8 bin 123 metrekare arasında değişen 4 arsayı yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satıyor...

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık'ta 2 arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor...

Balıkesir'de 52.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Altıeylül ve Bandırma ilçelerinde yer alan 2 gayrimenkulü toplam 52 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satışa sundu.

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Balıkesir'de 32 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 2 adet arsayı 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir'de 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı 16 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir edremitte kiralık arsa Haberi

Balıkesir edremitte kiralık arsa

Balıkesir  Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Balıkesir Edremit'te bulunan 2 arsa, yapım karşılığı 4 yıllık inşaat süresi ile birlikte 49 yıl kiraya veriliyor.



Balıkesir  Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Balıkesir Edremit'te bulunan 2 arsa, turizm tesis alanı ve günübirlik alan yapılması suretiyle kiraya verilecektir.


Taşınmazların Muhammen inşaat bedeli 7 milyon 133 bin 129 TL'dir. Taşınmazların alanları 4.983 metrekare ve 5.844 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Kiralama şartları;



A) Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazlar üzerine Vakıflar Meclisinin 12.01.2015 tarih ve 664/8 sayılı kararına istinaden;


1- Mevcut imar durumlarına göre gerekli avan ve uygulama projelerinin hazırlatılması, ilgili tüm kurum ve kuruluşlardan tesislerin inşaatı ve kullanımı için gerekli tüm izinlerin alınması, ilg : kurum ve kuruluşlar nezdinde yapılacak her türlü masrafın karşılanması, işin tüm finansmanının sağlanarak inşaatın fiilen gerçekleştirilmesi...