20 / 04 / 2024

balıkesir emlakçıları

balıkesir emlakçıları

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği emlak danışmanlığı kursları yoğun ilgi görürken, 48 bin nüfuslu ilçedeki emlakçı sayısıda 350'yi geçti.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Balıkesir 3.5 şiddetinde sallandı! Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! SON DAKİKA! 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, ülke genelinden peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saat 08:33 sıralarında Balıkesir sallandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremi yorumları. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 115 adet arsa satılıyor! İhalesi 22 Kasım'da!

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesinde yer alan 115 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

balıkesir emlakçıları Haberi

balıkesir emlakçıları

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği emlak danışmanlığı kursları yoğun ilgi görürken, 48 bin nüfuslu ilçedeki emlakçı sayısıda 350'yi geçti. Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Galip Baş, yeni kursların açılmasına karşı olduklarını bildirirken, ilçede şu anda devam eden kursa ise 100 kişi katılıyor. 


Burhaniye' de, emlakçılık en gözde mesleklerden biri oldu. Yörenin yoğun göç alması üzerine arsa ve ev satışları artarken, emlakçı sayısıda çığ gibi büyüdü. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki kursa her yaş ve meslekten 100 kişi katılıyor. Yeşim Özgen'in verdiği kursa katılan Ayhan Akan, "Emekli memurum. İnşat mühendisiyim. Emlakçılık yapmak istiyorum. Bunun için kursa geldim" dedi. Hüseyin Filiz ise, "Emlakçı dükkanında çalışıyorum. Bilgilenmek içinde kursa geldim. Faydalı bilgiler öğreniyoruz" dedi. Kursların ilgi gördüğünü anlatan Öğretmen Yeşim Özgen de,...