26 / 04 / 2024

Balıkesir mipim 2015

Balıkesir mipim 2015

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'den şehre 4 milyar euroluk yatırımcı müjdesi ile döndü...

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Balıkesir Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar tarafından ilgi gördü!

Mipim’de sergilediği projelerle Balıkesir’i yabancılara tanıtan Başkan Uğur, “Fuarda en çok Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcının ilgisini çektik” dedi. Büyük projeleri fonlar yakın takipte..

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e çıkarma yaptı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediye başkanıyla birlikte Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "Uluslararası Gayrimenkul Fuarı"na (MIPIM) çıkarma yaptı.

Balıkesir Sındırgı TOKİ son başvuru günü!

Balıkesir Sındırgı TOKİ son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatları 87 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede toplam 270 adet konut satışa sunuluyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Başvuruların 30 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği projede 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

TOKİ Balıkesir Gömeç'te 1 adet konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Gömeç'te 1 adet konut satıyor. Başvuruların 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede aylık 259,37 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri için 120 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede toplam 32 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015 detayları...

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Emekliye özel satışa sunulan projede başvuru ücreti kapsamında 500 lira kabul edilecek.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli kategorisinde satışa çıkan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Balıkesir mipim 2015 Haberi

Balıkesir mipim 2015


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'den şehre 4 milyar euroluk yatırımcı müjdesi ile döndü. 


"Değerlerimizi tanıttık"

Başkan Uğur, Büyükşehir'in prestij projelerinden bazılarını vizyona çıkardıkları Fransa'daki görüşmelerin son derece verimli geçtiğini, Balıkesir'i MIPIM'den dünyaya açtıklarını söyledi. Fuarda "Time To Invest In Balıkesir" sloganını kullandıklarını belirten Başkan Ahmet Edip Uğur, "Turizm, lojistik, yenilenebilir enerji alanlarında Balıkesir'e yatırım zamanı çağrımız büyük ilgi gördü" dedi.

Fuarda lojistik köy projesi, hızlı tren hattı, yat limanları, zeytin ve zeytinyağı üretimi gibi temaların vurgulandığını anlatan Başkan Uğur, şunları söyledi: "Balıkesir'in değerlerini tanıttık. Bu fuara büyük yatırımcılar, fonlar iştirak ediyor. Projesi olanlar da projelerini takdim ediyor. Fuarda birçok ziyaretçimiz oldu, uluslararası fonlardan, yatırımcılardan, Amerika'dan, Uzakdoğu'dan, Avrupa'dan gelen ziyaretçilerle görüşüp 62 projemizi...