19 / 04 / 2024

Balıkesir orman yangını

Balıkesir orman yangını

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Kepsut ilçesindeki yangının 500 hektardan fazla alanda etkili olduğunu belirterek, "Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi...

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde orman yangını çıktı!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde orman yangını çıktı, yangına, 2 söndürme uçağı, 4 helikopter ve 10'un üzerinde arazözle müdahale ediliyor, ekipler, dört bir tarafından ve havadan kuşattıkları yangını kontrol altına almaya çalışıyor

Balıkesir'de orman yangını çıktı!

Kepsut ilçesinde çıkan yangına 3 yangın söndürme uçağı, 5 helikopter ve çok sayıda arazözle müdahale ediliyor, Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını ekipler kontrol altına almaya çalışıyor...

Balıkesir'deki orman yangınında 2 hektar alan zarar gördü!

Kepsut'ta balya makinesinden çıkan kıvılcım sonucu başlayan yangında 2 hektar orman alanı zarar gördü

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Balıkesir projesinin ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Balıkesir Altıeylül projesinin ruhsatını aldığını belirtti. 

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikası 230.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikasını 230 milyon 550 bin 944 TL'ye satıyor.

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Bigadiç Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç'te hayata geçireceği 322 konutun ihalesi yapıldı.

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

TOKİ Balıkesir Dursunbey Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey'de hayata geçireceği konutların ihalesi yapıldı.

Balıkesir kentsel dönüşüm sertifika programı başladı!

Balıkesir Ticaret Odası, İstanbul Üniversitesi ve Management &Training iş birliği ile 18 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı başladı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Ticaret Odası'nın desteğiyle gerçekleştirildi.

Balıkesir Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Ticaret Odası tarafından organize edilen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Balıkesir kentsel dönüşümde kat artışı sıkıntısı var!

Büyükşehir olduktan sonra Kentsel dönüşüm konusunda büyük bir atak yapmaya hazırlanan Balıkesir’de en büyük engelin kat artışının yapılamaması olduğu ifade ediliyor.

Balıkesir orman yangını Haberi

Balıkesir orman yangını

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Sarıfakılar köyü yakınındaki ormanlık alanda dün çıkan yangının ilerlemesinin, rüzgarın etkisinin iyice azalması ve ekiplerin müdahalesiyle durduğunu söyledi.


İç kısımlarda yer yer alevlenmeler olduğunu ve bu bölgelerde 3 uçak, 8 helikopterle müdahalelerinin sürdüğünü dile getiren Yalçın, "Arazözlerimiz ve iş makineleriyle yanan alanı dört bir taraftan kuşattık. Alevler 500 hektarın üzerindeki alanda etkili oldu. Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi.


Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, gece kendi bölgelerinde çıkan bir yangını söndürdükten sonra Kepsut'a geldi. Bu ekiplerin yanı sıra Balıkesir, İzmir, Bursa, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Sakarya ve Manisa'dan gelen görevliler, 60'ı aşkın arazözle çalışmalara katılıyor.


İş makineleriyle ormanlık alanın iç kesimlerinde yangının büyümesinin engellenmesi...