20 / 04 / 2024

Balıkesir spor salonu ihalesinde son durum ne

Balıkesir spor salonu ihalesinde son durum ne

Spora rüşvet bulaştı.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Balıkesir’de yaptırdığı 3 bin 500 kişilik salon ihalesine giren firmadan ‘burs’ adıyla rüşvet istediği iddia edildi.

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir'de hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Projede bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları bulunuyor.

Balıkesir BALTOK projesi 2018'de bitecek!

Balıkesir'in en büyük konut projesi olan 1334 konutluk BALTOK projesinin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Proje inşaatı, bir yılda bitecek..

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Karesi'ye çok amaçlı spor kompleksi yapılacak!

Sakarya ve Kuvayi Milliye mahallelerinin kesiştiği noktaya yapılacak çok amaçlı spor salonu için ilk kazma vuruldu.

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi'nin inşaat başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Merkezi için kazma vuruldu.

Balıkesir'de 23.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda Anonim Şirketi, dörder katlı iki kargir bina ve tek katlı sinema salonu ve iki katlı büro vasıflı gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 23 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Karesi’ye dev spor kompleksi geliyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın destekleriyle Spor Toto'dan alınan hibe ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya ve Kuvayi Milliye Mahallelerinin kesiştiği noktaya çok amaçlı spor kompleksi yapacak.

Balıkesir Dursunbey'e 4 yeni halı saha yapıldı!

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu halı saha projeleri ile ilçeye 4 yeni halı saha kazandırıldı.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Balıkesir'e yapılacak 3 bin 500 kişilik spor salonunun ihalesi iptal mi?

Spora rüşvet bulaştı.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Balıkesir’de yaptırdığı 3 bin 500 kişilik salon ihalesine giren firmadan ‘burs’ adıyla rüşvet istediği iddia edildi.

Balıkesir spor salonu ihalesinde son durum ne Haberi

Balıkesir spor salonu ihalesinde son durum ne

Spora rüşvet bulaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda rüşvet skandalı ortaya çıkarıldı. Bakanlık tarafından Balıkesir’de yapılacak olan 3 bin 500 kişilik spor salonu ihalesine giren firmadan ‘burs’ adı altında 100 bin lira istendiği öne sürüldü. Olayla ilgili Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı ve İhale Komisyonu Başkanı Salih Kablan suçlanıyor.


SAVCILIK DURUMA EL KOYDU


İhaleye giren firmanın sahibi Hamza Salman, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Salman, Savcı Musa Yücel’e verdiği ifadede Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı Salih Kablan’ın kendisinden öğrencilere burs adı altında para istediğini, parayı vermeyince ihaleyi başka bir firmanın aldığını vurguladı. Hamza Salman, Kamu İhale Kurumu’na başvurup, ihaleyi de iptal ettirdiğini savundu.


İhaleye katılan Şemsettin Tunç da tanık olarak dinlendi. Müteahhitlik yaptığını belirten Tunç, kazandığı bir ihalede hak edişini alabilmek...