20 / 04 / 2024

bandırma arsa fiyatları

bandırma arsa fiyatları

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Balıkesir Bandırma'da 3.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Paşabayır Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 868 bin 780 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bandırma'da 22 milyon TL'ye icradan satılık kesimhane tesisi!

Bandırma İcra Dairesi, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Ömerli Mahallesi, 0 ada, 1572 parseldeki kesimhane tesisi ve müştemilatı olan arsa vasıflı taşınmazları 22 milyon 3 bin 539 TL'ye icradan satıyor..

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Balıkesir Bandırma'da 3.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Paşabayır Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 868 bin 780 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 arsa!

Balıkesir Bandırma'da yer alan üzerinde tavukhane ve depo bulunan 4 adet arsa toplamda 5 milyon 862 bin 120 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

bandırma arsa fiyatları Haberi

bandırma arsa fiyatları

Balıkesir'in değerli ilçelerinden Bandırma'da yer alan, Erdek ve Gönen E 30 kilometre uzaklıkta yer alan Edincik tarihi evleri ile gayrimenkul piyasasında öne çıkan bölgelerden biri oluyor.

Tarıma dayalı zeytincilik başta olmak üzere beyaz et ve yumurta üretilen ve tavuk çiftliklerin  bulunduğu mahalle, tarım ve hayvancılıkla bölge ekonomisine katkı sağlıyor.

Sanayi sitesi olma özelliğine sahip Edincik'te Beton Santrali ve  yem fabrikası ve  1 adet tarım makina üretim tesisi
benzeri üretim tesisleri yer alıyor. Bölgede ayrıca ev ihtiyaçların karşılanması için çok sayıda kurumsal markanın marketkleri, kasapları ve manavları bulunuyor.

Mahallede yer alan Recep Gencer Anadolu Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim konusunda da önemli başarılara atıyor.

Bölgede Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının inşa edilmesiyle sosyal yaşam daha da ilerledi. Diğer yandan bölgede faaliyet gösteren...