24 / 04 / 2024

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.



Balıkesir'in değerli ilçelerinden Bandırma'da yer alan, Erdek ve Gönen E 30 kilometre uzaklıkta yer alan Edincik tarihi evleri ile gayrimenkul piyasasında öne çıkan bölgelerden biri oluyor.

Tarıma dayalı zeytincilik başta olmak üzere beyaz et ve yumurta üretilen ve tavuk çiftliklerin  bulunduğu mahalle, tarım ve hayvancılıkla bölge ekonomisine katkı sağlıyor.

Sanayi sitesi olma özelliğine sahip Edincik'te Beton Santrali ve  yem fabrikası ve  1 adet tarım makina üretim tesisi
benzeri üretim tesisleri yer alıyor. Bölgede ayrıca ev ihtiyaçların karşılanması için çok sayıda kurumsal markanın marketkleri, kasapları ve manavları bulunuyor.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Mahallede yer alan Recep Gencer Anadolu Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim konusunda da önemli başarılara atıyor.

Bölgede Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının inşa edilmesiyle sosyal yaşam daha da ilerledi. Diğer yandan bölgede faaliyet gösteren girişimciler denizi gören bölgelerde kafe ve kahvaltı salonları açtı.

Ayrıca bölgeye doğalgazın gelmesiyle mahalle emlak yatırımcıların da ilgisini çekmeye başladı. Mahallede yer alan deniz manzaraları arsa bağ ve zeytinlik gibi ve benzeri gayrimenkullere olan talep de her geçen gün artıyor. Artan ilgi ile birlikte bölgede yer alan konut fiyatları yükselişe geçti. 

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!


Geri Dön