19 / 04 / 2024

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.



Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Güney Marmara bölgesinde birçok ilke imza atan ve Gönen bölgesinde gayrimenkulde arabuluculuk sistemini hayata geçiren Mekan Emlak Gayrimenkul, işinin uzmanı kadrosuyla emlak satışlarında çözüm merkezi olma yolunda hızla ilerlemekte" diye konuştu.

Köstek, "Firmamız emlak sektörünün takdirini ve yatırımcı müşterilerinin sürekli beğenisini kazanmıştır. Firmamız, Türkiye'nin her yerinden ve her ilçesinden gelen ve bizi tercih eden, yatırım yapan müşterilerinin de güvenini kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Bizimle çalışan müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda başta Balıkesir Gönen şehir merkezi olmak üzere, Malkoç, Kurtuluş, Altay, Gündoğdu, Reşadiye, Rüstem, Akçaali, Plevne, Tırnova ve Yüzüncüyıl gibi iyi konumda olan  masrafsız veya sıfır daireleri kısa süre içinde paraya çeviriyoruz" dedi.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma daki konut stokunu eritiyor!

"Bandırma da iyi konumda az kullanılmış veya ikinci el ve sıfır daireleri belirlenen fiyatla kısa süre içinde yeni alıcısıyla buluşturuyoruz" diyen Köstek, şunları söyledi:

"Özetlemek gerekirse Paşabayır, Paşakent, Paşakonut, Sunullah, Günaydın, İhsaniye, Levent, Bentbaşı, 17 Eylül, Haydarcavuş, Hacıyusuf, Çınarlı, Yüzüncüyıl, Altıyüzevler gibi mahallelerimizde dairelerinizi yeni kullanıcısıyla buluşturmaya devam ediyoruz."

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!


Geri Dön