19 / 04 / 2024

Bandırma Cin Çukuru projesi

Bandırma Cin Çukuru projesi

Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.

Bandırma Cin Çukuru projesi son aşamada!

Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

Bandırma Belediyesine geçen tapular mecliste konu oldu!

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Bandırma OSB'nin2. etabında arsa satışları başladı!

Ulaşım olanakları, teşvikte 4'cü kademede yer alması, coğrafi konumu ve doğalgazıyla yatırımcıyı cezbeden Bandırma OSB'nin, 2 bin 100 dönümden oluşan 2. etapta arsa satışları başladı.

Bandırma'ya amfi tiyatro inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev!

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Bandırma Cin Çukuru projesi Haberi

Bandırma Cin Çukuru projesi


Bandırma Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğünce hazırlanan Cin Çukuru Proje çalışmalarını son aşamaya getirmeye hazırlanıyor.


Başkan Mirza Önderliğinde,  Meclis Üyeleri Şerafettin Engüdar, Cemal Adıgüzel, Proje Etüt  Müdürü ve personelinin katılımıyla Cin Çukuru projesinin son aşamaya getirilmesi için toplantı yapıldı.


Bandırma’nın göbeğinde yarısı rekreasyon ve spor alanı diğer kısmında bin kişilik Kültür Merkezi, eğlence alanları, dükkanlar ve otel olacak şekilde hazırlanan Cin Çukuru projesini çok yakında hayata geçirmeyi hedefliyoruz.



Bandırma...