04 / 05 / 2024

banka kredisini ödeyemedi

banka kredisini ödeyemedi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde bir okulda hizmetli olarak çalışan kişi, konut kredisini ödeyemediği gerekçesiyle intihar etti.

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Vefa hakkı nedir? Vefa hakkı nasıl kullanılır?

Geri alım hakkı olarak da adlandırılan vefa hakkı, gayrimenkul terimlerinden biridir. Bu haktan genelde banka kredisini ödemekte zorlanan kişiler yararlanabilmektedir. Peki vefa hakkı tam olarak nedir ve vefa hakkı nasıl kullanılır? İşte vefa hakkı ile ilgili tüm merak edilenler…

Devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı? Kamu bankalarının faizleri tek tek açıklandı!

'Devlet destekli ihtiyaç kredisini hangi bankalar veriyor?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki devlet destekli ihtiyaç kredisi veren banka var mı?

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hangi banka veriyor? Bankalarda 3 ay erteleme var mı?

Kredi, özellikle 3 ay ertelemeli krediler pek çok kişinin gündeminde yer almaktadır. İşte “3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini hangi banka vermektedir?” soruların araştırılan yanıtları!

22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi...

Konut kredi faiz oranları tek tek duyuruldu. 22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi... En uygun konut kredisini veren banka hangisi oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Kredisini ve kredi kartı borcunu ödeyemeyen 167 bin vatandaş daha yasal takibe alındı!

TBB Risk Merkezi verilerine göre; 2022'nin Mayıs ayında bireysel kredisini ve kredi kartı borcunu ödeyemediği için yasal takibe düşen kişi sayısı yükseldi. İşte detaylar...

En avantajlı taşıt kredisini hangi banka veriyor?

Sıfır ve ikinci el araç fiyatları el yakarken, vatandaşlar "En avantajlı taşıt kredisini hangi banka veriyor?" sorusuna yanıt arıyor. İşte taşıt kredisini en uygun veren bankalar...

Yonca Evcimik kredi borcunu ödeyemedi! Evinden oldu!

Yonca Evcimik, bankadan çektiği 1 milyon TL'lik kredi borcunu ödeyemedi. Banka bunun üzerine İcra Müdürlüğü'ne başvuru yaparak Evcimik'in ipotek gösterdiği evin satılmasını talep etti. 

En uygun kredisini hangi banka veriyor?

Konut kredisi faiz oranları ev alacak vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki en uygun kredisini hangi banka veriyor?

En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor?

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor. Peki en düşük faizli konut kredisi veren banka hangisi?

En uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

Kredilerde faiz indirimi kampanyası özellikle konut kredilerinde çok talep gördü. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank’ın başlattığı kredi faiz indirimlerine özel bankalar da katılmıştı.  Peki güncel oranları en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor…

En uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

En düşük konut kredisi faiz oranının yüzde 1.55 oranında olduğu ve en yüksek konut kredisi faiz oranının ise yüzde 2.77 oranında olduğu görülüyor. Peki en uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

banka kredisini ödeyemedi Haberi

banka kredisini ödeyemedi



Edinilen bilgiye göre, Gölhisar'da bir ilköğretim okulunda hizmetli olarak çalışan 36 yaşındaki L.E, bir bankadan kredi alarak ev sahibi oldu.


Aldığı krediyi ödeyemeyerek bunalıma giren L.E, evinde kendini iple...