17 / 05 / 2024

banka mevduat faizleri arttımı

banka mevduat faizleri arttımı

Bankacılık sektörünün mevduatı 3 trilyon 379,6 milyar lira, kredi hacmi de 3 trilyon 318,3 milyar lira oldu.

Bankalar mevduat faizlerini artırdı!

TCMB ve BDDK'nın bankalarla gerçekleştirdiği ekonomide normalleşme ve değerlendirme toplantısının ardından bankalar mevduat faizlerini artırdı.

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son açıkladığı verilere kapsamında, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'da yüzde 68,1'e kadar geriledi. Buna göre, bazı bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar, en fazla faiz oranı veren banka hangisi?

Merkez Bankası açıkladı! TL mevduat faizinde sınırlı gerileme yaşandı...

TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 26 Nisan ile biten haftada önceki haftaya göre 93,6 milyar lira yükselerek 16 trilyon 321,2 milyar liraya yükselirken faizlerde ılımlı bir düşüş gözlendi.

Evini satmak isteyenlere uzman tavsiyesi: Ya indirim yapın ya da satmaktan vazgeçin!

Yüksek mevduat faizleri nedeniyle parasını bankaya yatıranların sayısı artarken, bu durum gayrimenkul sektörünü olumsuz etkiliyor. Yatırım uzmanı Mert Başaran, ülkede mevduat faizlerinin arttığını belirterek, evini satmak isteyenlerin iki seçeneği olduğunu açıkladı.

Mevduat hesabı sil baştan değişti! 100 bin TL'nin bugünden itibaren aylık geliri tam bu kadar olacak!

Mevduat faizlerinden kesilecek gelir vergisi bugünden itibaren değişti. Mevduat faizleri sil baştan değişti. İşte 100 bin TL'nin mevduatı faizi hesaplaması...

Parasını mevduat faizine koymak isteyenlere kritik uyarı! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı var!

Bankaların mevduat faizleri binlerce kişi tarafından sık sık araştırılıyor. Bankalar mevduat faizlerini değiştirmesiyle, vatandaşlar internet bankacılığından araştırma yaparken, uzman isim 'Şube ve internet bankacılığı' arasındaki farka dikkat çekti. 

Ev almak isteyenler dikkat! 600 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Ev almak isteyenlerin yakından takip ettiği konut kredisi faiz oranları banka banka güncellendi. İşte son dakika Nisan 2024 konut kredisi faizleri...

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler mevduat faizlerini tercih ediyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika mevduat faizi oranları...

Mevduat faizleri adeta alev aldı! İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler paralarını mevduat faizine yatırmak istiyor. Peki, 250 bin Türk Lirası için hangi banka ne kadar faiz veriyor. İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024...

Elinde 10 bin ve 45 bin TL birikmişi olanlar dikkat! Bankalar tek tek duyurdu: Mevduat faizleri tam bu kadar!

Merkez Bankası hem TL tasarrufun artmasını hem de düşük ve yüksek tutarlı tasarruflara uygulanan TL mevduat faiz oranlarının dengelenmesini isterken, bankalarda düşük tutarlı mevduata uygulanan faiz yüzde 50'yi geçti. İşte ayrıntılar...

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

Mevduat faizleri resmen alev aldı! İşte 500 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Yastık altında parası olanlar mevduat faizleri ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka Nisan 2024 mevduat faizleri...

Bankaların mevduat faizleri ne kadar? 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL?

Yüksek faiz oranları, TL cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip bir yatırım fırsatı sağlıyor. Peki 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar?

banka mevduat faizleri arttımı Haberi

banka mevduat faizleri arttımı

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 86,6 milyar lira artarak 3 trilyon 379,6 milyar liraya yükseldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Buna göre, bankacılık sektöründeki toplam mevduat (bankalararası dahil) 7 Ağustos ile biten haftada 86 milyar 572 milyon 101 bin lira artarak 3 trilyon 293 milyar 58 milyon 304 bin liradan, 3 trilyon 379 milyar 630 milyon 405 bin liraya çıktı. Bu dönemde bankalardaki TL cinsi mevduat yüzde 1,54 azalışla 1 trilyon 530 milyar 218 milyon 769 bin lira, yabancı para (YP) cinsinden mevduat ise yüzde 6,15 artarak 1 trilyon 724 milyar 226 milyon 687 bin lira oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bankalarda bulunan toplam YP mevduatı, geçen hafta 6 milyar 199...