26 / 04 / 2024

bankaların güncel faizleri

bankaların güncel faizleri

Kredi kartı borcu ve kredi borcu olan kişiler için bankalar borcunu kapatabiliyor. Peki borç kapama kredisinden yararlanacağınız bankalar hangileridir? İşte tüm merak edilenler...

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

8 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Garanti, İş, Akbank, Yapı Kredi ve 3 banka az evvel duyurdu!

Para piyasalarında son dönemlerin en hareketli günleri yaşanırken, bankaların güncel faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların ihtiyaç kredisi faizlerinde bugün itibarıyla son durum ne? 

Ev almak hayal oldu, konut alacaklar dikkat! 

Konut kredileri yükselişini artarak sürdürüyor. Buna göre orta direkt, memurlar, işçiler, emekliler, asgari ücretliler, sabit maaş ile çalışanlar için ev almak artık bir hayal oldu. Bankaların güncel kredi faizleri ve aylık ödeme seçenekleri.

Son 10 halka arzın güncel getirileri!

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan halka arzlar ile ilgili detaylar arama motorlarında sık sık araştırılırken Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak son 10 halka arzın güncel getirilerini açıkladı.

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

Bankaların güncel emekli promosyon tutarları merakla araştırılıyor. Peki en düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka o rakamlar...

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

Kamu bankalarında konut kredisi faizleri arka arkaya değişti! İşte konut kredisi ödeme tablosu...

Son dönemlerde, Türkiye'de vatandaşların kredi taleplerinde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Peki, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarının güncel konut kredisi maliyetlerinde son durum ne? İşte detaylar... 

Skoda Fabia’ya tam 25 bin TL kasım zammı geldi! En ucuz Fabia’nın fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Skoda, kasım ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini tek tek güncelleyerek paylaşmaya başladı. İlk olarak, Fabia’nın güncel fiyat listesini paylaşan Skoda, bu modele tam 25 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Tüp fiyatlarına bu kez indirim geldi: 29 Ekim güncel tüp fiyatları

Son güncellemeyle birlikte 29 Ekim tarihinde tüp fiyatlarında değişiklikler meydana geldi. İşte Aygaz, İpragaz, ve Bizimgaz gibi firmaların tüp fiyatlarının güncel durumu...

Denizbank'tan yeni duyuru: Emekli promosyon rakamları güncellendi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası

Emekli promosyon rakamlarına emeklilere müjdeli haber Denizbank'tan geldi. Denizbank emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon rakamları...

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Güncel hurda fiyat listesi belli oldu! 22 Eylül 2023 hurda fiyatları

22 Eylül 2023 Cuma günü hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Bugün hurda fiyatların indirim geldi ve fiyatlar baştan güncellendi. Peki hurda fiyatları ne kadar? 22 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

bankaların güncel faizleri Haberi

bankaların güncel faizleri

Kredi kartı borcu ve kredi borcu olan kişiler için bankalar borç kapama kredisi hizmeti sunuluyor. Farklı bankalara ait kredi kartlarını kullanan ve borçları dağılan vatandaşlar için borç kapatma kredisi fırsatı sunuluyor. Takvim'de yer alan habere göre; bu kredi olanağı ile vatandaşlar borçlarını tek bir ödeme altında toplayabilir ve aylık ödeme ile borçlarını kapatabilirler. Dileyen müşteriler ödemelerini 3 ay sonra kapatmaya başlarlar. Aynı zamanda bankaların sürekli olarak sağladıkları borç kapama kredisi ya da borç transferi özelliklerinden de yararlanabiliyor. Her bankanın sunduğu imkanın farklı olması sebebiyle vatandaşın tüm bankaları araştırması ve kendilerinden uygun teklifleri toplaması gerekiyor. Böylece kesesine uygun bir kredi inceleniyor.

Kredi kartı borcu ve kredi borcu olan kişiler için bankalar borç kapama kredisi hizmeti sunuyor. Her banka kendine...