25 / 04 / 2024

Banu Aydın hayatı

Banu Aydın hayatı

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 19 Şubat 2013 tarihinde ortak olan ve halen Kalite Güvenceden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdüren Banu Aydın kimdir? İşte Banu Aydın...

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Ziya Aydın kimdir?

Çiftay Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aydın dün (23 Ekim 2017 Pazartesi) vefat etti. Ziya Aydın, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu!

Türkiye genelinde yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Aydın'da ev yangını: 1 ölü

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, evde çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti. Bedensel engelli olduğu öğrenilen İlker Yontaş (34) Kuşadası Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Banu Aydın kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 19 Şubat 2013 tarihinde ortak olan ve halen Kalite Güvenceden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdüren Banu Aydın kimdir? İşte Banu Aydın...

Barış Aydın: Yeni bir Çankaya tasarladık!

Ak Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, projelerini tanıttığı toplantıda, "Değişime izin ver sloganı ile yola çıktık. Hayallerinize hayat vermek için sizler için yeni bir Çankaya tasarladık" dedi.

Banu Aydın hayatı Haberi

Banu Aydın hayatı

Banu Aydın kimdir?

Banu Aydın, 1974 Yılında İstanbul’da doğdu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Okulu bitirmesine takiben aşağıdaki kurum ve kuruluşlarda görev aldı; 


1998 yılında Bahçelievler Belediyesi Saha Mühendisi 


1999-2004 yılları arası Pamukbank T.A.Ş., Finansbank A.Ş. Sözleşmeli Eksper 


2004-2005 Akbank T.A.Ş. Ekspertiz Birimi Kontrolör


2006-2012 yılları arası Akyazı Mühendislik Teknik Müşavirlik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri San. Ve Ltd. Şirketinde kurucu ortak olarak, özel kişi ve kuruluşlara mühendislik hizmeti verdi. Aynı tarihler arasında başta T.Halkbank A.Ş., Akbank T.A.Ş. ve Finansbank A.Ş. olmak üzere çeşitli banka ve kuruluşlara ekspertiz raporu hazırladı.


Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 19 Şubat 2013 tarihinde ortak oldu, halen Kalite Güvenceden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini...