28 / 03 / 2024

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi adresi

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi adresi

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi, Mert Yamaç ve Burak Yamaç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi' nde kuruldu.

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 734 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 930 bin 500 TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Pendik’de Önder Boyacı tarafından kuruldu.

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Pendik'te Önder Boyacı tarafından kuruldu.

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyurd Endüstriyel Ürünler Ambalaj Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Aytaç Paşa tarafından kuruldu.

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi adresi Haberi

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi adresi

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi, Mert Yamaç ve Burak Yamaç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi'nde kuruldu.


Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi iş merkezi, Şirket, beyaz eşya, otomotiv, mobilya, plastik, kauçuk, demir-çelik, inşaat, makine, hırdavat, tekstil, tarım sektörlerinin de içinde bulunduğu tüm sanayi kollarına yönelik;   ·Her türlü maden ve hammadde kullanılarak imal edilen madeni eşyanın ayrıca bunları oluşturan her türlü kalıp, mamul madde, yarı mamul madde ile yedek parça, alet ve malzemenin, · Her türlü sanayi ve iş makinelerini cihazlarının ayrıca bunlara ait yedek parçaları, teçhizat, ekipman ve tedarik ürünlerinin, ·         Her türlü demir-çelik ürünlerin ayrıca sac, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, pik döküm, galvaniz sac, inox, alüminyum,...