29 / 03 / 2024

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat iletişim

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat iletişim

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat Havalandırma Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gezer tarafından kuruldu. 

Çorumlu Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorumlu Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Çakmak tarafından kuruldu.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Bahadır tarafından kuruldu.

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş tarafından kuruldu.

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat iletişim Haberi

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat iletişim

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat Havalandırma Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gezer tarafından kuruldu. 

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat Havalandırma Sanayi Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Baranlar Hafriyat Ve Metal İnşaat Havalandırma Sanayi Limited Şirketi adres: Orta Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Sk.No:8/1...