24 / 04 / 2024

barbarıs yapı

barbarıs yapı

Barbaros Yapı Kontrol ve Danışmanlık Anonim Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Kadir Eser tarafından kuruldu...

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi Bakırköy'de Osman  Karadavut tarafından kuruldu.

Pesüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pesüs Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enb Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Peker GYO genel kurul toplantısı yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Hekimhan'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Hekimhan'daki mahalle muhtarlarına yönelik imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Sakarya'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Sakarya'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldığı açıklandı. 13 milyon konutun imar ve iskan sorununa çözüm olacak Yapı Kayıt Belgesi için müracaatlarının 31 Ekim 2018 tarihine kadar süreceğini belirttiler. 

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Artvin'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Artvin’de İmar Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ervüs ve Erdoğan Ervüs ortaklığında kuruldu. 

Sçs Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sçs Yapı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çalışkan ve Sercan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

barbarıs yapı Haberi

barbarıs yapı

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, arazi sahipleri arsaları üzerinde yapılacak inşaatlarda onları temsil yetkisi alarak temsil etmek temsilcisi olduğu arsa sahipleri adına yapı kontrollüğü danışmanlık hizmeti vermek iş takiplerini yapmak vekil olmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir Barbaros Mahallesi Huzur Caddesi 43/3 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Kadir Eser tarafından...