23 / 04 / 2024

Bartın konut satış verileri

Bartın konut satış verileri

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı Haziran "Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Bu verilerine göre Haziran ayınca Bartın'da 260 konut satıldı.

Kanada, yabancıya konut satışı yasağını 2027'ye kadar uzattı!

Kanada federal hükümeti, ülkede yabancıların konut sahibi olmasına ilişkin mevcut yasağı iki sene daha uzatma niyetinde olduğunu duyurdu. Yabancı ticari işletmelerin ve Kanada vatandaşlığı yahut daimi oturum izni olmayanların konut satın almalarına ilişkin yasağın süreceği kaydedildi.

Gayrimenkul uzmanından konut satışı açıklaması: 2018 krizinden hallice!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün konut satış rakamlarını açıkladı. 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satılırken Gayrimenkul uzmanı Celal Erdoğdu'dan konut satışı açıklaması geldi.

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

TÜİK geçen yılın konut satışlarını açıkladı! Zirvede hangi ülke var?

TÜİK, geçtiğimiz senenin Aralık ayına dair sıfır, ikinci el ve ipotekli olmak üzere Türkiye'nin tamamında yapılan toplam konut satışlarını paylaştı.

Konut satışlarında Rus rekoru!

Konut satışında yıllık gerileme 5 aydır devam ederken, yabancıya satışta da zirve görüldü. Ocak-kasım döneminde yabancılar Türkiye’den 61 bini aşkın konut satın alırken, Ruslar, geçen ay 2 bin 575 konut alarak aylık bazda da rekora imza attı.

Yabancıya vatandaşlıkta konut satış limiti 13 Haziran'da resmen yükseliyor! Ev fiyatları da şimdiden artıyor! 

13 Haziran 2022 tarihinde yürürlüğe alınacak olan düzenlemeyle, yabancıların konut satın alarak vatandaşlık alma hakkındaki limit 250 bin dolardan 400 bin dolara yükselecek. Peki bu durum ev fiyatlarını etkiledi mi? 

Konut satışları hareketlendi! Yabancıların Türkiye'ye olan ilgisi katlanıyor!

TÜİK Nisan 2022 Konut Satış İstatistikleri’nden yola çıkan inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, yabancıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını, konut satışlarının hareketlendiğini belirtti.

Konut satışlarındaki hız artarak devam edecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı bugün TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İnanç Kabadayı'nın konut satışları ile ilgili açıklamaları...

Yabancıların konut alımlarında kritik detay! Resmen açıklandı!

Türkiye'de 2021'de yabancı vatandaşlara 59 bine yakın konut satışı gerçekleşti. Yapılan bu yatırımların en belirgin özelliğini yine vatandaşlık sebebi oluşturdu. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2021 senesi boyunca yabancıların türk vatandaşlığına geçmek için Türkiye'de yaptıkları gayrimenkul yatırımların

Türkiye yabancıya konut satışında rekor kırıyor!

Türkiye yabancılara konut satışında 2021 yılında 50 bin konutla rekor kırdı. DEİK Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün konut satışalara yönelik açıklama yaptı.

Konut satışları ilk 8 ayda ne oldu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde TÜİK tarafından açıklanan konut satış istatistiklerini kaleme aldı. İşte Alaattin Aktaş'ın 'Konut satışında en kötü yıl yaşanıyor' başlıklı yazısı...

Bartın konut satış verileri Haberi

Bartın konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı Haziran "Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Buna göre; Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4 oranında azalarak 106 bin 187 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 406 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 19,2) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 11 bin 695 konut satışı (yüzde 11) ile Ankara, 6 bin 745 konut satışı (yüzde 6,4) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 6 konut ile Hakkari, 19 konut ile Ardahan ve 34 konut ile Bayburt oldu. Müdürlüğe bağlı Bartın'da ise Haziran ayında 260 konut satıldı.


Hedef...