18 / 04 / 2024

Bartın-Kurucaşile yolu

Bartın-Kurucaşile yolu

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

Bartın'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Doğal güzellikleri ile sık sık gündeme gelen Bartın'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada toplam 5 kişi yaralandı...

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın Merkez 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama!

Bartın kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

10 soruda TOKİ Bartın 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ  Bartın 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bartın 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ  Bartın 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bartın 50 bin konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Reysaş GYO Bartın'dan 1.3 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bartın İli Merkez İlçesi Balamba Mahallesi üzerinde Taşıt Muayene İstasyonu bulunan gayrimenkulün çıplak mülkiyetini 1 milyon 300 bin TL bedel ile satın aldı... 

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.

Bartın-Kurucaşile yolu Haberi

Bartın-Kurucaşile yolu

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.


Alınan bilgiye göre, 13 Ağustos'ta meydana gelen selde yıkılan Karaman Köprüsü'nün yerine borularla düzenlenerek açılan servis yolu, dün geceki şiddetli yağış nedeniyle kullanılamaz hale geldi.


Yaklaşık 7 bin nüfuslu Kurucaşile ile ulaşımın yeniden kesilmesi üzerine, Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, kullanılamaz hale gelen yolda çalışma başlattı. İş makineleri yardımıyla dereye beton bloklar konuldu. Beton blokların üstünün dolgu malzemeleriyle sağlamlaştırılmasının ardından Kurucaşile'yi kent merkezine bağlayan yol açıldı. 


Bartın-Kurucaşile yolu, 13 Ağustos'taki selde Karaman Köprüsü'nün yıkılması nedeniyle 1 hafta ulaşıma kapalı kalmıştı. Servis yolunun açılmasıyla ilçeye ulaşım...