25 / 04 / 2024

Barut Otelleri Fethiye

Barut Otelleri Fethiye

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Barut Grubu'nun Fethiye'deki oteli Nisan 2015'te açılacak!

Barut Grubu'nun Fethiye'de yapımı süren oteli Nisan 2015'te açılacak.415 oda ve toplam 1.250 yatak kapasitesine sahip otel; 80 dönüm alan üzerinde kuruluyor.

Ahmet Barut: Barut Hotels'de 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız!

Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, "Yatırım yaptığımız sektör hep turizm olacak. 2015 Nisan ayında açılacak Fethiye'deki 415 odalı yeni tesisimiz ile 10 bin yatak kapasitesine ulaşacağız" dedi.

Deniz Barut: Evimdeki çoğu mobilya ikinci el!

Güzel oyuncu Deniz Barut ve yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu çifti, müstakil villanın kapılarını Instyle Home Dergisi’ne açtı. Evinde ikinci el eşya kullanan Barut "evdeki çoğu mobilya ikinci el sevdiklerinden Çukurcuma ve Horhor’dan aldık" dedi.

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin müdürü oldu!

Dedeman Otelleri' nin yeni Genel Müdürü Emrullah Akçakaya oldu. Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümü' nden mezun olduktan sonra Mersin Hilton'da çalışma hayatına başladı...

Mardin ve Şanlıurfa Hilton Garden Inn Otelleri'ne mükemmellik sertifikası!

Hilton tarafından işletilen Kosifler Group’un, Garden Inn Şanlıurfa ve Mardin otelleri dünyanın en büyük seyahat portalı tripadvisor.com kullanıcılarının değerlendirmeleri ile Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu!

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Crsytal Otelleri'ne "Mükemmellik" ödülü verildi!

Crsytal Otelleri'nden 5'ine, dünyanın en güvenilir seyahat internet sitelerinden TripAdvisor tarafından "Mükemmellik" ödülü verildi. Kaliteli, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunan işletmelere verilen "Mükemmellik Sertifikası Ödülü"ne layık görüldü...

Fethiye'de icradan 3 milyon 132 bin 800 TL'ye satılık otel!

Muğla Fethiye Günlükbaşı'nda yer alan 104 yatak kapasiteli otel Fethiye 1. İcra Dairesi tarafından 4 Ağustos günü saat 11.40 ile 11.50 arasında açık artırma ihalesiyle satılacak.

Fethiye'de satılık arsa: 374 bin liraya!

Milli Emlak Muğla Fethiye Çamköy beldesinde yer alan 576 metrekare alana sahip konut dışı kentsel çalışma alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 22 Temmuz 2014 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek...

Fethiye'da satılık otel: 3 milyon 132 bin 800 TL!

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan otelin toplam bedeli 3 milyon 137 bin 800 TL olarak belirlendi. Otelin satışı Fethiye 1.icra Dairesi tarafından yapılacak.

Sarıgerme Otelcilik'ten Fethiye'ye iki otel yatırımı!

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, Fethiye Kargı Mahallesi'nde 498 odalı ve 396 odalı olmak üzere bitişik parselde iki otel projesine başlamaya hazırlanıyor...

Barut Otelleri Fethiye Haberi

Barut Otelleri Fethiye

Barut Otelleri, 47 yıllık bir otelcilik markası. Bugün toplam 10 binin üzerinde yatak kapasitesi olan 12 oteli bulunuyor. Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. Bünyesinde farklı tarz ve konseptlerde otelleri bulunan Barut Otelleri, misafirlerinden gelen talepler neticesinde, Lara, Kemer, Acanthus & Cennet ve Arum otellerinde yeni bir konsept oluşturma yoluna gitti. Bu oteller yeni oluşturulan konsept olan 'Barut Collection' markası altında hizmet verecek.

YENİ KONSEPT

Barut Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, bu yeni konseptin yüksek standartlarda hizmet veren Barut Otelleri'nin tüm otellerinde sunulan imkan ve ürünlerin üzerine yeni hizmet ve ürünler eklenerek hazırlandığını söylüyor. Barut, konuşmasını şöyle sürdürüyor: "Yeni konseptimizle Barut misafirlerinin deneyimlemeye alışkın oldukları özel tat ve hizmetleri sunuyoruz. Bunlara ek olarak, daha da zenginleşen ürün...