20 / 04 / 2024

baş köy nerede

baş köy nerede

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Uplife Kadıköy nerede? İşte lokasyon!

Fikirtepe Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor.Proje "Aradığın ev bu ev" sloganıyla tanıtılıyor..

Kepez Başköy'e Hurdacılar Sitesi geliyor!

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Velvet Towers Kadıköy nerede?

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Velvet Towers 3 bloktan meydana geliyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Velvet Towers Kadıköy nerede?

Concord İstanbul Kadıköy nerede?

Toplamda 1.175 adet dairenin yer aldığı Concord İstanbul Rezidans'ta satışlar devam ediyor. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy nerede?

Muhteşem Yüzyıl Konutları Kadıköy nerede?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisten meydana geliyor. Peki Muhteşem Yüzyıl Konutları Kadıköy nerede?

Siyahkalem İnşaat Köy'de 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 550 bin TL'den başlangıç gösterdiği Siyahkalem İnşaat Köy projesinde yer alan konut seçenekleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Teslimler 2016 sonunda yapılacak.

Sivas'ın Çandır Köyü Zara ilçesine bağlandı!

Sivas İmranlı İlçesi Çandır Köyü'nün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması kararı verildi. İdari bağlılığın değiştirilmesi kararı bugün 29285 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan karar...

Sefa Apartmanı Kadıköy projesine Mayıs'ta başlanacak!

Sefa Apartmanı Kadıköy projesinin inşaat çalışmalarına Mayıs ayında başlanacak. 2016 Mayıs'ta tamamlanacak Sefa Apartmanı Kadıköy projesinde zemin+11 katlı tek blokta toplam 22 daire yer alacak.

baş köy nerede Haberi

baş köy nerede

Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezince (DAGEM), Yığılca Kaymakamlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü tarafından geliştirilen "Bal Köyü" projesi kapsamında, Çukurören ve Yoğunpelit köyleri arasında ormanlık alana kurulacak olan bal üretim ormanında ilk etapta bin 500 kovanın yer alacağı bildirildi.


Yaklaşık 300 dönümlük bir alana Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tesisler kurularak, bir Bal Köyü oluşturulacak.


Konu hakkında açıklamada bulunan Yığılca Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz, ortak geliştirilen projeden çok umutlu olduklarını söyledi.


Kurulacak olan tesislerin özelliklerinden bahseden Yılmaz, şunları söyledi:


"Belirlediğimiz bin 500 dönüm sahanın yaklaşık 300 dönümüne tesisler yapacağız. Bu bölgede tamamen organik bal üretilsin istiyoruz. Alanımızda kendi su kaynakları mevcut. Bölgeye 2 adet bungalov tarzı kır evi, 1 adet ahşap depo yapılacak. Ayrıca...