20 / 04 / 2024

Başakkent Gölet fiyat

Başakkent Gölet fiyat

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Başakkent Gölet ödeme koşulları!

Başakkent Gölet ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 14 blokta 894 daire bulunuyor. 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi!

Başakşehir 3. İstanbul Hasbahçe güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 541 adet konuta yer veriliyor.

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi Aralık!

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede konutlar ve ticari alanlar bulunuyor.

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet ödeme bilgisi!

Başakkent Gölet ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Başakkent Gölet ödeme koşulları!

Başakkent Gölet ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 14 blokta 894 daire bulunuyor. 

Başakkent Gölet fiyat Haberi

Başakkent Gölet fiyat

Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Başakkent Gölet Konutları'nda satışlar devam ediyor. İnşaatın başladığı proje 24 ay sonra teslim edilecek.

Toplam 14 blokta 894 daireden meydana gelecek olan Başakkent Gölet Konutları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alacak. 

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu

106 metrekare 2+1 daireler 284 bin 95 TL ile 328 bin 872 TL
136 metrekare 3+1 daireler 390 bin 195 TL ile 449 bin 48 TL

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanı ve TEM bağlantı yolunun kesişim noktasında yer alan Başakkent Gölet Konutları'nda çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası mevcut. 

Başakkent Gölet projesinde satışa sunulan 2 oda 1 salon daireler 106 metrekare, 3 oda 1 salon dairele 136...