28 / 03 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı satılık

Başakşehir Emlak Çadırı satılık

31 Mayıs Pazar günü müzayedesi gerçekleşecek olan projede 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkan bulunuyor. Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri kapamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

Emlak Çadırı başvuruları yarın son!

Dükkan, ofis ve konutların açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı başvuruları yarın son. Tek fiyat uygulaması yapılan projede toplam 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

İlgi Yönetim imzası gerçekleşecek olan Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü yapılacak. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanlar satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı lokasyon!

Toplam 220 adet daireden meydana gelen proje ofis, daire ve dükkanlardan meydana geliyor. Başakşehir Emlak Çadırı lokasyon bilgisi kapsamında 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 firmadan teklif geldi. İşte merakla beklenen ihaleye teklif veren firmalar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihale tarihi resmen açıklandı. İşte o tarih ve arsa ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO, Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesine 4 firmadan teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum sonucuna ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ihalesi 4 Ağustos'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

Başakşehir Emlak Çadırı satılık Haberi

Başakşehir Emlak Çadırı satılık

Toplam 220 adet daire, 10 adet VIP ofis ve 10 adet dükkandan meydana gelen projede bağımsız bölümlerin kat ve planlarına bağlı olarak fiyatlar değişmiyor.


Başakşehir Emlak Çadırı projesi müzayede tarihi 31 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da satış ofisinde yapılması planlandı. Projede başvurular www.emlakcadiri.com web sitesi aracılığıyla kabul ediliyor.


Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları 149 bin TL, dükkan fiyatları ise 199 bin TL, konut fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. Sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların yer aldığı projede fiyat listesi kapsamında tek fiyat uygulaması yapılıyor.


Emlak Çadırı Kayaşehir müzayede tarihi!

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Başakşehir Emlak Çadırı iletişim bilgileri!

Telefon: 444...