16 / 04 / 2024

başakşehir evleri kayaşehir satılık daire

başakşehir evleri kayaşehir satılık daire

Emlak Konut Kayabaşı satılık konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede teslimlerler 30 ay sonra gerçekleşecek...

Başakşehir Evleri Kayaşehir!

Başakşehir Evleri Kayaşehir fiyatları 129 bin liradan başlıyor. Emlak Konut GYO Başakşehir projesi için başvuru dönemi bugün 30 Eylül 2013 tarihi itibariyle sona eriyor...

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiyor. Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri'nde başvuru yapmak için son gün 30 Eylül 2013 Pazartesi...

Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyat!

Toplamda 1000 adet konutun bulunduğu Başakşehir Evleri kura çekilişi için 2 bin 500 lira ödeniyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyat bilgisi ise haberimizde bulunuyor...

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık!

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık konutları 129 bin TL'den başlıyor. Satış süreci 2 Eylül'de başlayan Başakşehir Evleri projesinde yer alan daireler 30 ay sonunda teslim ediliyor...

Başakşehir Evleri fiyatları!

1000 adet daireden meydana gelen Başakşehir Evleri Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı girişimi ile inşa ediliyor. Başakşehir Evleri fiyatları kapsamında 30 Eylül'e kadar satışı devam eden daireler minimum 129 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri satılık!

Emlak Konut Başakşehir Evleri satılık daire fiyatları kapsamında 30 ay sonra teslim edilecek olan projede konutlar 129 bin TL'den başlyor. Bir çok ödeme seçeneği sunan Başakşehir Evlerinde 24 ay 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılabiliyor.

Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire!

Alıcılara bir çok ödeme seçeneği sunulan Başakşehir Evleri projesinde yer alan konutların teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. Başakşehir Evleri Kayaşehir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi kapsamında 250 adet konut satışa sunuluyor. Daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteren projede başvurular T. Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor.

Başakşehir Evleri 2. Etap ödeme koşulları!

Kura çekilişinin 30 Eylül Çarşamba günü gerçekleşeceği projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başakşehir Evleri 2. Etap ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Park Mavera 2. etap Evleri!

Toplam 45 bin 389 metrekare alanda yükselen projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Başakşehir Park Mavera 2. etap Evleri için ruhsat 2 Eylül 2015 Çarşamba günü alındı.

Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru şartları!

Kura için başvuruların 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacağı projede toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru şartları kapsamında başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

Başakşehir Evleri 2. Etap fiyat listesi!

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede toplam 250 adet konut satışa sunuldu. Başakşehir Evleri 2. Etap fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor.

18 soruda Emlak Konut Başakşehir Evleri 2.etap projesi!

Emlak Konut GYO Başakşehir Konutları için kura çekimi 30 Eylül'de gerçekleşecek. Toplamda 250 konutun yer aldığı projede son başvurular 28 Eylül'de kabul edilecek. İşte 18 soruda Emlak Konut Başakşehir Evleri 2.etap projesi...

Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru koşulları!

Toplam 250 adet konutun satışta olduğu projede kura çekilişi 30 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek. Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru koşulları kapsamında başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi 2015!

Ödeme planına göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 250 adet daire satışa sunuldu. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi 2015, 30 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvuruları!

Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvuruları başladı. Toplamda 250 adet konutun satışa çıktığı proje 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşuyor.

Başakşehir Evleri 2. Etap fiyatları!

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Evleri 2. Etap fiyatları 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakeşhir Evleri 2. Etap'ta yer alan 250 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. Başvuruların kabul edildiği Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Başakşehir'den Kayaşehir'e ulaşım 2 kilometre kısalacak!

Başakşehir’de bölgeler arası ulaşım yeni yapılan ulaşım aksları ile daha da kısalıyor. Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşım yeni yol çalışması ile 2 km. azalıyor.

Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşım kısalıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşımı sağlayan 6 kilometrelik yola alternatif bir yol aksı yapıyor. Mevcut yol güzergahını 2 kilometre daha kısaltacak olan yol 30 metre genişliğinde inşa edilecek

başakşehir evleri kayaşehir satılık daire Haberi

başakşehir evleri kayaşehir satılık daire
Emlak Konut Başakşehir Evleri projesi kapsamında konut satışları 2 Eylül'de başladı. Emlak Konut Kayabaşı satılık daireleri için başvurular 30 Eylül'de son bulunuyor.

Başakşehir Kayabaşı'nda yükselen projede toplamda 1000 adet daire satışa çıkarıldı. Proje kapsamında daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri için satışlar kura yöntemi ile yapılıyor. Emlak Konut Kayabaşı satılık daireleri kura çekilişi için 2 bin 500 lira ödeniyor.

Emlak Konut Kayabaşı satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri fiyatları 129 bin liradan başlıyor.

1+1 daireler için 15 bin TL peşinat verildiğinde taksitler satış tarihinden itibaren başlıyor, 20 bin TL peşinat ödenirse taksitler teslim tarihi itibariyle başlıyor.  2+1...