23 / 04 / 2024

Başakşehir Kayacity lokasyon

Başakşehir Kayacity lokasyon

Celaloğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kayacity projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatı 344 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi!

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Rezidans nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

3. İstanbul Air Başakşehir nerede? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Air Başakşehir nerede? Lokasyon bilgisi!

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Mavera Comfort Başakşehir lokasyon!

Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek, Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesinin satışları bugün başladı. İşte merakla beklenen Mavera Comfort Başakşehir'in lokasyonu...

Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon!

KİPTAŞ ile HYK Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor.  Peki Lal Bahçe nerede? İşte Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon bilgileri...

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana geliyor. İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Başakşehir Kayacity Konutları iletişim!

Başakşehir Kayacity Konutları iletişim için satış ofisiyle 0212 486 31 93 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Arsa alanı 15 bin 650 metrekareden oluşan projede satışlar devam ediyor.

Kayacity Başakşehir satılık daire!

Kayacity Başakşehir satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Başakşehir Kayacity'de 4+1'ler 494 bin TL'ye!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayacity projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Proje 236 adet daireden oluşuyor.

Kayacity Başakşehir'de hemen teslim daireler! 344 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Kayacity projesinde dairelerin teslimi hemen gerçekleşiyor. Projede dairelerin fiyatları 344 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Kayacity projesinde 344 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 114 ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Celaloğlu İnşaat imzasıyla yükselen Kayacity 15 bin 650 metrekare arsa alanında yayılıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Başakşehir Kayacity'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor!

Celaloğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kayacity projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatı 344 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Kayacity lokasyon Haberi

Başakşehir Kayacity lokasyon

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Kayacity projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan Kayacity projesinde dairelerin büyüklükleri 114 ile 172 metrekare arasında değişiyor. Proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.


Sosyal donatılarının açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sağlık kulübü, cardio ve GYM ekipmanları, toplantı ve taziye odaları, koşu bantları, kapalı yüzme havuzu ve buhar odasından meydana geldiği proje 15 bin 650 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Atatürk Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunan Kayacity projesi Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde hayata geçiriliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Kayacity fiyat listesi;

2+1 daireler 344 bin TL, 

3+1 daireler 410 bin TL, 

4+1 daireler 494 bin TL.


Ödemelerin banka kredisiyle yapılabildiği Kayacity projesinin tanıtımı "İster yatırım...