19 / 04 / 2024

Başakşehir Kaymakamlık Ek Hizmet Binası açıldı mı

Başakşehir Kaymakamlık Ek Hizmet Binası açıldı mı

Başakşehir Kaymakamlığı ek hizmet binasına kavuştu. Başakşehir Belediyesi’nce yapılan Kaymakamlık ek hizmet binası İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Tatarcık Mahallesi'nde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan değerleme raporuna göre; gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 164 milyon 300 bin 710 TL oldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesinde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başakşehir 2. Kısım, "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parseldeki toplam 148 adet konut kullanımlı bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 20 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Avrupa Konutları Başakşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir kısmi geçici kabulü bugün yapıldı.

Başakşehir Kaymakamlık Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Kaymakamlığı ek hizmet binasına kavuştu. Başakşehir Belediyesi’nce yapılan Kaymakamlık ek hizmet binası İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir 1. kısımda yükselen Vadişehir Evleri projesi Nisan 2017 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Vadişehir Rezidans Başakşehir fiyatları!

Vadişehir Rezidans Başakşehir fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Başakşehir 1.kısımda yükselen Vadişehir Rezidans projesinde 615 adet konut ve 60 ticari birim yer alıyor...

Başakşehir Kaymakamlık Ek Hizmet Binası açıldı mı Haberi

Başakşehir Kaymakamlık Ek Hizmet Binası açıldı mı

 

İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları kapsamında Başakşehir’e gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin program öncesi Kaymakamlık Ek Hizmet Binasının açılış programına katıldı. Açılış programına İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve ilçe protokolü katıldı.

Kaymakamlık ek hizmet binasının açılış kurdelasını İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve ilçe protokolü birlikte kesti. Açılışın ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin beraberindeki heyetle birlikte Başakşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gezdi. Vali Şahin çalışmalar hakkında Başkan Uysal ve Kaymakam Tekin’den bilgiler aldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kullanılacak


Başakşehir Belediyesi tarafından Kaymakamlığa kazandırın ek hizmet binası toplam 285 m2 alan üzerinde kuruldu. Binada ofisler, çalışma salonları vatandaşlar için bekleme bölümleri, engelliler kullanımına özel alanlar...