26 / 04 / 2024

Başakşehir metro ağı

Başakşehir metro ağı

Başakşehir Belediye Başkanı ve AKP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu, ''Ulaşım olarak da kesişen noktadayız. Yeni yatırımlar ile birlikte en fazla metro ağı olan ilçe olacağız” dedi.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Başakşehir Gülendam Hatun Cami Ramazan'da ibadete açılacak!

Hayırseverlerin desteği ile Başakşehir'de inşa edilen Gülendam Hatun Cami'nin inşaatında sona gelindi. Cami Ramazan'da ibadete açılacak.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Başakşehir metro ağı Haberi

Başakşehir metro ağı

Başakşehir Belediye Başkanı ve AKP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen “Gençlerle Buluşma” etkinliğinde bir çok genç ile bir araya geldi. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; gazeteci Hakan Çelik’in önderliğinde düzenlenen etkinlikte birçok konu hakkında açıklamalarda bulunan Kartoğlu, gençlerin sorularına cevap verdi.

“AMACIMIZ GENÇLERİN İSTEDİĞİ ORTAMLARI SUNUP, ONLARI BULUŞTURMAK”

“Burası Türkiye’deki en büyük Millet Kıraathanesi. Burada olan tasarım ve uğraşıda bizim de fikren katkımız vardır. Burası İstanbul’un en genç Belediye Başkanı’nın gençlerle birebir işi. Amacımız bu ve benzeri mekânlar ile onların istediği ortamları sunup, gençlerimizi buluşturmak” açıklamasında bulundu.

“EN FAZLA METRO AĞI OLAN İLÇE OLACAĞIZ”

“Napolyon ‘Dünya’nın bir merkezi olsaydı, orası İstanbul olurdu’ demiş. Bende İstanbul’un bir merkezi olsaydı orası Başakşehir olurdu diyorum. Niye? Gerçekten İstanbul’un merkezi Başakşehir....