24 / 04 / 2024

başakşehir sular vadisi davası

başakşehir sular vadisi davası

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Eşkinoz Vadisi ve çevresindeki 287 bin metrekarelik alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Eşkinoz Vadisi ve Çevresi 1. Etap 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki sosyal tesisi yıllık 54 bin TL'den kiraya çıkıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı; Sular Vadisi Park Alanı İçindeki "Kafe-Restoranın Sosyal Tesis Olarak İşletilmek Üzere Teşrifatı İle Birlikte Kiraya Verilmesi" işini 25 Eylül tarihinde ihaleye çıkarıyor.

İple yazılan ilk Kuran-ı Kerim, Başakşehir Sular Vadisi'nde!

Başakşehir Belediyesi; iplerle işlenen, kontrol edilmesi ve ciltlenmesi 12 yıl süren Kur'an-ı Kerimi ilçe sakinleri ile buluşturdu. Ramazan ayı süresinde Sular Vadisi’nde kurulan stantta sergilenen Kur’an-ı Kerim Guinness rekorlar kitabına da girecek.

Başakşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

On bir ayın sultanı Ramazan Başakşehir’de maneviyatı yüksek bir coşkuyla başladı. Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sular Vadisi ve Bahçeşehir etkinlik alanları Ramazan’ın ilk günü yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı

Başakşehir Sular Vadisi otoyol ile bölünecek!

Başakşehir'de sitelerinin ortasından otoban geçecek olan mahalle halkı, aynı zamanda güzergâh üzerinde bulunan peyzaj alanlarının, yeşil alanların, otoparkların ve sosyal alanların da yok edileceğini belirtiyor...

Newista Life Başakşehir projesi için ön talep toplanıyor!

Newista Residence projesinin yapımcısı Hasoğlu Yapı, Başakşehir'de Newista Life projesi için ön talep toplamaya başladı

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir 2. Kısım'da 30 milyon TL'den arsa!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'ndeki arsa karşılığı gelir paylaşımı işini 30 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İhale, 07 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

başakşehir sular vadisi davası Haberi

başakşehir sular vadisi davası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Başakşehir Sular Vadisi’nde Bilgi Evi olarak kullanılan yapının 12  Mart 2020 tarih ve 332 sayılı kararı ile 10 yıllığına Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilmesi üzerine konu yargıya taşındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; yargı süreci sırasında binanın Gençlik Ofisi olarak kullanılması amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne devri yapıldı.  İBB, Emlak Dairesi Başkanlığı eliyle bir yazı yazarak söz konusu binanın kullanıma uygun olmadığını belirterek Başakşehir Belediyesi'ne iletti. İBB'den yapılan açıklamaya Başakşehir Belediyesi ise yargı kararını beklemeden  binada tadilat çalışması başlattı. 

İBB Zabıta Daire Başkanlığı, yapının kullanılması ve tadilat başlatılması üzerine Sular Vadisi’ndeki binaya girerek duruma müdahalede bulundu. 

İBB'den yapılan açıklamaya göre; Başakşehir Sular Vadisi’ndeki süreç şu şekilde gerçekleşti: 

"Başakşehir Sular Vadisi’nin işletme hakkı İstanbul...