23 / 04 / 2024

başaran nas bağımsız denetim akenerji

başaran nas bağımsız denetim akenerji

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş., 2014 faaliyet yılına ait hesap dönemini kapsamak üzere şirketin denetlenmesi için Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildiğini duyurdu...

Bağımsız bölümler mesken dışında bir amaçla kullanılabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Yeni yönetim planına “Kat malikleri aidat borcunu ödemeden bağımsız bölüm satış işlemi yapamazlar, tapuya ibraz edilmek üzere borcu yoktur yazısı almak zorundadırlar” diye bir madde eklemişler. Bu nasıl uygulanır?' sorusunu yanıtladı.

Bağımsız bölüm net alanı hesaplama 2017!

Bağımsız bölüm net alanı hesaplamalarına bağımsız bölümün bazı alanları dahil edilmiyor. Peki, son yönetmeliğe göre bağımsız bölüm net alanı nasıl hesaplanır?

Bağımsız bölüm brüt alanı hesaplama 2017!

Bir bağımsız bölümün alanı brüt ve net olmak üzere iki şekilde hesaplanabiliyor. Peki, bağımsız bölüm brüt alanı nasıl hesaplanır?

Sinpaş GYO bağımsız denetim şirketini belirledi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Denetim şirketinin belirlenmesi hakkında bilgilerini yayınladı. PWC - Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik bağımsız denetim şirketi oldu.

Özak GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verdi.

Nurol GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız denetim hizmetinin Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den temin edilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Vakıf GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Vakf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 Yılı bağımsız denetim hizmetinin PWC Türkiye, Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasına yaptırılması için Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Akiş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2015 yılına ait genel kurul toplantısında Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesini genel kurula sunacak.

Atakule GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu 2016 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketimizin finansal raporlarının denetlenmesi için Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi

Bağımsız bölüm ifrazı nasıl yapılır?

Tek veya birden fazla maliki olan bir bağımsız bölüm birden çok parçalara ayrılarak yeni bağımsız bölümler oluşturulabiliyor. Peki, bağımsız bölüm ifrazı nasıl yapılır? İfraz işlemi için gerekli olan belgeler nelerdir?

Sinpaş GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bağımsız denetim için PWC - Başaran Nas Bağımsız Denetim Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile çalışacağını KAP'a bildirdi.

Doğuş GYO'nun bağımsız denetim raporunun teslim tarihi uzatıldı!

Doğuş GYO bağımsız denetim raporu Başaran Nas Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. bağımsız denetim firması tarafından incelemeden geçirilerek hazırlanacağından ara dönem raporlarımızın normal rapor teslim tarihine ek 10 günlük süre dahil etti.

Vakıf GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırı Ortaklığı bağımsız denetim hizmeti için PWC Türkiye, Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak.

başaran nas bağımsız denetim akenerji Haberi

başaran nas bağımsız denetim akenerji


Akenerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu,


Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Seri:X, No:22 sayılı "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" ve Seri: II, No:14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'ne ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yayınlanan "Enerji Piyasasında faaliyet gösteren Gerçek ve Tüzel Kişilerin Bağımsız Denetim Kuruluşlarınca Denetlenmesi Hakkında Yönetmelik"e uygun olarak 2014 faaliyet yılına ait hesap dönemini kapsamak üzere Şirketimizin denetlenmesi için Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurulun onayına sunulmasına,


Karar...