26 / 04 / 2024

Başaran Ulusoy İznik turizmi

Başaran Ulusoy İznik turizmi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İznik Belediye Başkam Osman Sargın'ııı daveti üzerine ilçede temaslarda bulunan Ulusoy. bir araya geldiği yetkililerden turizm alanındaki sorunları dinledi.

'Dolar tutarsanız paranızı eritirsiniz' diyen Mert Başaran uyardı! Dolarlarınızı bozun bunu alın...

Dolar tutarsanız paranızı eritirsiniz" diyen Başaran yatırımcılara yatırımcıları uyardı. Dolarlarınızı bozun bunu alın...

Dolar 4 lira birden yükselecek! Mert Başaran tarih ve saat verdi! Doları olanlar yerinde duramayacak!

Doların 4 lira birden yükseleceği tarih ve saati açıklayan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, yatırımcıları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Doları olanlar yerinde duramayacak!

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Danışmanlık İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Başaran Hayta tarafından kuruldu.

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Doların 45 gün sonra ne kadar olacağını Ekonomist Mert Başaran tek tek açıkladı! Doları olanlar hemen bakın!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların 45 gün sonra ne kadar olacağını tek tek açıkladı. Doları olanlar hemen bu detaylara bakın...

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Dolar 50 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar acil!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran dolar için net konuşu. Dolar 50 gün sonra bu kadar olacak!

Ekonomist Mert Başaran açıkladı! Bu sisteme geçen kazanıyor! Seçim sonrası iptal olabilir! Elinizi çabuk tutun

Son dönemler inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın fiyatlarına dair her gün uzman isimler yorum yapıyor. Bu uzmanlardan biri de Mert Başaran. Yeni yıla dalgalanmaları ile giren altın fiyatları ile alakalı Ekonomist Mert Başaran'dan altın tahmini geldi! 

Başaran Ulusoy İznik turizmi Haberi

Başaran Ulusoy İznik turizmi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İznik Belediye Başkam Osman Sargın'ııı daveti üzerine ilçede temaslarda bulunan Ulusoy. bir araya geldiği yetkililerden turizm alanındaki sorunları dinledi. 


Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Ulusoy. İznik'in tarihi değerleri ve kültür varlıkları bakımından kendilerinin sermayesi olduğunu beli iterek. ilçenin bu yönünü ticarette ve turizmde geliştirmeye çalıştıklarını söyledi. 


Türkiye'de ve dünya da önemli bir yere sahip İznik'in tanıtım çalışmalarına el birliği ile başlanılacağını bildiren Ulusoy. "İznik turizmini ameliyat masasına aldık. Ameliyat bittiğinde İznik turizm cenneti olacak. Ne zaman, nerede, ne yapmamız gerektiğini burada konuştuk. Bir program çerçevesinde İstanbul'da ulusal basının da katılımıyla İznik'in tanıtımında yapacağımız çalışmaları.yol haritamızı tespit edeceğiz. İnanıyorum ki İznik, üzerindeki küllerini atacak, altından canlı bir İznik çıkacak. İznik tarihi bakımından bir moda...