27 / 04 / 2024

başbakan toki kolaylık

başbakan toki kolaylık

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bakanlarına ve danışmanlarına yeni hükümetin hedeflerini açıklarken "Ana hedefimiz 2013 yılına kadar her aileyi ev sahibi yapmaktır. Evsiz vatandaş kalmayacak. Özellikle dar gelirli vatandaşları 5 yılda mutlaka ev sahibi yapa

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

EYT'lilere flaş kolaylık: Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor! Hemen bu son dakika detayına bakın!

EYT'lilere flaş kolaylık... Emekli maaşı bağlama süresi kısalıyor... Hemen bu son dakika detayına bakın...

Bakan Derya Yanık duyurdu: Yardım paraları hesaplara yatmaya başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, engelli vatandaşlara ve bakıma muhtaç ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla toplam 957 milyon TL evde bakım yardımını hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Engelli ve yaşlı aylıkları ödenmeye başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık engelli ve yaşlı vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. Bakan Derya Yanık ocak ayına yönelik yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Başbakan Yıldırım: Doğu'da 26 bin konutun tamamını yaptık!

Başbakan Yıldırım, "Doğu'da şu ana kadar yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık, hak sahiplerine teslim ettik" dedi...

Başbakan Yıldırım: Artık yatay mimariyi geliştireceğiz!

Başbakan Binali Yıldırım TOKİ tarafından Kocaeli Gölcük'te yürütülen Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde, depreme karşı şehirleri çevre bilinciyle kurmanın önemli olduğunu vurguladı.

Başbakan Yıldırım: Çanakkale'ye yakışan büyük bir eserin temelini attık!

Başbakan Yıldırım, Lapseki ilçesi Şekerkaya mevkisinde düzenlenen 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale otoyolu temel atma töreninde vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Yıldırım: Yatay mimaride daha fazla sıcaklık var!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, "Dikey mimariden ziyade yatay mimaride daha fazla sıcaklık var, daha fazla ruh var" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi Köprüsü mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da açılışı yapılacak Osman Gazi Köprüsü'nün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başbakan Davutoğlu'ndan AKM açıklaması!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kültürel Kalkınma Programı Toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. AKM'yle ilgili bir soruya Davutoğlu, "AKM’yi değerlendirmek lazım. İdeolojik görüş ayrılıklarına bakarak değerlendirmemek lazım" dedi.

başbakan toki kolaylık Haberi

başbakan toki kolaylık

 


 




Erdoğan, yeni dönemdeki diğer hedefin de milli gelirin artırılması olduğuna dikkat çekerek, "2013'te milli geliri 10 bin dolara çıkaracağız. Hükümetimiz ve bürokrasi bu iki ana hedefe kilitlenecek" diye konuştu.


TOKİ'DEN KOLAYLIK


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "5 yılda herkese ev" projesini, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yürütecek. 59'uncu Hükümet döneminde de dar gelirlilere yönelik konut projeleri üreterek uygulamaya koyan TOKİ, önümüzdeki süreçte konut edinme şartlarını daha da esneterek, projeleri ülke genelinde yaygınlaştıracak ve her ailenin ev sahibi olmasına çalışılacak. TOKİ'nin önümüzdeki dönem için öncelikli hedefi, en az...