20 / 04 / 2024

Bakan Derya Yanık duyurdu: Yardım paraları hesaplara yatmaya başladı!

Bakan Derya Yanık duyurdu: Yardım paraları hesaplara yatmaya başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, engelli vatandaşlara ve bakıma muhtaç ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla toplam 957 milyon TL evde bakım yardımını hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.



A Haber'de yer alan habere göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yapmış olduğu açıklamada bakıma muhtaç olan engelli vatandaşların aileleri yanında desteklenmelerinin öncelikli hedeflerden biri olduğunu belirterek "Engelli vatandaşlarımıza yönelik politikalarımızı aile odaklı sosyal hizmet vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Aileleri yanında kalan engellilere gündüz bakım hizmeti, evde bakım yardımı gibi hizmet modelleriyle destek oluyoruz. Engelli bireylerin öncelikle aile yanında desteklenmeleri düşüncesiyle başlatılan evde bakım yardımı ile bakıma ihtiyaç duyan ağır engelli yakını olan ve bakımını üstlendiği için çalışamayan vatandaşlarımızı da destekliyoruz" dedi.

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön