28 / 03 / 2024

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Derya Yanık duyurdu

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Derya Yanık duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten faydalanan çocuklar için ailelerin hesaplarına 328 milyon lira yatırıldığını duyurdu. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Paketi’nden faydalanmak için neler yapmak gerekir? İşte detaylar…



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yapmış olduğu yazılı açıklama ile milyonlarca aileyi ilgilendiren bir konuya değindi. Bakan Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek hakkında son dakika bilgisini paylaşırken, “Sosyal ve Ekonomik Destek'ten (SED) faydalanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Ağustos 2022 ödemesi olarak toplam 328 milyon lira yatırdık" açıklamalarında bulundu.

Bakan Yanık, yapmış olduğu yazılı açıklamada, çocukların temel ihtiyaçlarının ve okul masraflarının karşılanması amacı ile ihtiyaç sahibi ailelere bakanlık tarafından SED hizmeti  sağlandığını hatırlatarak, bu şekilde ekonomik gerekçeler ile aile bütünlüğünün bozulmasının önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti.

SED desteği ile çocukların ailelerinin yanında büyümesine yardımcı olduklarını dile getiren Bakan Yanık, toplamda 146 bin çocuk olmak üzere her bir çocuk için aylık olarak ortalama 2 bin 337 lira destek verildiğini belirterek, "SED'den faydalanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Ağustos 2022 ödemesi olarak toplam 328 milyon 311 bin 460 lira yatırdık" ifadelerini kullandı.

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Derya Yanık duyurdu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön