19 / 04 / 2024

Bashar Bulbul

Bashar Bulbul

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness To Busıness 28 Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Bashar Al Refaı tarafından kuruldu.

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayanturk Dekorasyon Gayrimenkul İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bashar A A H A. ve Mohammad M A A ortaklığında kuruldu.

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Bashar Dadouch tarafından kuruldu.

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Mhd Bashar Alnajjar ve Mhd Shadi Alnajjar ortaklığında kuruldu.

Nevras Group Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nevras Group Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bashar Alshatte ve Rolanh Al Kelanı ortaklığında kuruldu.

Oro Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oro Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bashar Halil tarafından kuruldu.

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Amouri ve Mohammed H.Y. Hijazi tarafından kuruldu.

İslami Finans 10 ülkede yoğunlaştı!

Fitch Ratings İslami Finans Küresel Müdürü Bashar Al-Natoor, "İslami Finans endüstrisinde 10 büyük ülke var. Bunlar Suudi Arabistan, BAE, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn'in yanı sıra Türkiye, Malezya, Endonezya ve Pakistan'dır." dedi.

Apec Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Apec Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Madanı tarafından kuruldu.

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Assad tarafından kuruldu. 

The King Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The King Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osamah Noori, Bashar Hasan, Maan Yahya Alhadıdı ce Tarıq Noorı Ali ortaklığında kuruldu.

Bashar Bulbul Haberi

Bashar Bulbul

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu. 


Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.  Her türlü  inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.  Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve  kontrollük hizmetleri yapmak, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif  raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu...