25 / 04 / 2024

Basın Express Gül Proje satılık daire

Basın Express Gül Proje satılık daire

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Vaat Center'la Basın Express'e 653 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2025'te! 

Vaat Center projesi Türkiye’nin yatırım değeri yüksek konumu Basın Express bölgesinde yükseliyor. Peki Vaat Center projesinde yer alan konutları fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dünyanın en güçlü pasaportları hangileri? Zirve değişti, işte Türkiye'nin sıralamadaki yeri

Passport Index'in verilerine göre 2022'de dünyanın en güçlü pasaportları duyuruldu. Listenin 1 numarasında ise Avrupa ülkeleri bulunmuyor. İşte o şaşırtan liste...

'Rekor enflasyon' İngiliz basınının gündeminde! 45 milyon vatandaş 'enerji yoksulluğu' çekecek!

İngiltere'de enflasyon Temmuz ayında yüzde 10,1'e artarak son 40 senenin zirvesine yerleşti. Enflasyon çift haneli rakamları görürken Guardian İngiltere'deki ailelerin üçte ikisinin önümüzdeki kış enerji faturalarını ödemekte güçlük çekeceğini belirtiyor.

Dyson'ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022!

Dyson’ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi olarak tanıtılan Dyson v15 fiyat listesi en çok merak edilen akıllı süpürgeler arasında yer alıyor. Peki Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022...

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

İnşaat sektöründeki en güçlü 6 isim!

Capital tarafından 17'nci defa iş dünyasının en güçlü 30 ismi belirlendi. Bu isimlerde inşaat sektörünün temsilcileri de yer alıyor. İşte inşaat sektöründeki en güçlü 6 isim...

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

İnşaat sektörünün en güçlü 5 ismi!

Capital'in geleneksel araştırması Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'nın sonuçları belli oldu. Bu yıl güçlüler liginde zirve değişmedi. İşte inşaat sektöründen yer alan isimler...

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Naci Ağbal: Ekonomide güçlü bir değişim ve dönüşüm döneminin başlangıcındayız!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Türkiye ekonomisi güçlü bankacılık sistemi, sağlam ve sürdürülebilir kamu maliyesi göstergelerine bakıldığında geleceğe dönük güçlü bir yatırım ve çekim merkezi durumundadır." dedi.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Basın Express Gül Proje satılık daire Haberi

Basın Express Gül Proje satılık daire

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Gül Proje Express projesi 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor.  
 

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesi iki blok olarak tasarlandı. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 

16 bin metrekare arsa alanına, 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Basın Express Gül Proje'de daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. 

Üst katlarında deniz manzarasının hakim olduğu Gül Proje Basın Express projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 

E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla ulaşım kolaylığı da sağlayan Gül Proje Express Evleri'nde aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. 

Gül Proje Basın Express satılık daire...