25 / 04 / 2024

başiskele cephe yenileme çalışmaları

başiskele cephe yenileme çalışmaları

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele'de yollar ve binalar koruma altında!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında imar planlarına göre mevcut genişliğine getirilen iki sokakta perde duvar çalışması gerçekleşiyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.Yol açma çalışmalarının tamamlandığı yerlerde zeminin dolgu çalışmaları yapılarak yollar asfalt, parke veya betonla kaplanıyor.

Başiskele Belediyesi yeni yaşam alanları planlıyor!

Başiskele Belediyesi, nüfus artışına karşı artan yaşam alanlarında gerekli önlemleri alıyor, planlamalarını yapıyor.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Kocaeli Başiskele'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'de yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

başiskele cephe yenileme çalışmaları Haberi

başiskele cephe yenileme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Güzel Evim Güzel Kentim projesi kapsamında nitelikli cadde ve sokaklardaki evlerde cephe iyileştirmesi uygulamasına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yeni yapılacak çalışmalarla Başiskele ilçesi Mahmut Paşa Mahallesi’nde yer alan Mahmut Paşa Caddesi üzerinde yer alan evlerin cephelerinde de estetik çalışma yapılacak.

VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLDİ

Kent dokusunun hoş bir görünüme kavuşturulması için başlatılan proje ile Mahmut Paşa Caddesi’ndeki evler projede belirlenen renklerde boyanarak bir bütünlük ve estetik yapı kazandırılmış olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından Sekapark Otel’de yapılan toplantı ile evleri boyanacak olan vatandaşlara proje hakkında bilgi verildi. Toplantıda Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürü Volkan Şenel projeyle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.


DEVAM EDECEK

Toplantıda açıklamalar yapan İmar ve Şehircilik Daire Başkanı...