29 / 03 / 2024

başiskele fiyatlar

başiskele fiyatlar

Pekdemir İnşaat güvencesiyle Kocaeli'nde hayata geçirilen Başiskele projesinde fiyatlar belli oldu. 15 Mart gibi satışa çıkması planlanan projede, daireler metrekaresi bin TL'den satışa sunulacak.

Başiskele Belediyesi, Yeniköy'deki arsayı satamadı!

Başiskele Belediyesi, sahibi olduğu Yeniköy Sepetlipınar mevkiindeki 4.333 metrekare büyüklüğündeki değerli arazi ile ilgili dün 3'üncü kez satış ihalesine çıktı.

Kocaeli Başiskele'de okullara yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sosyal donatı alanları inşa ediliyor.

Başiskele Fatih Mahallesi'nin yol sorunu çözülüyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konutlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Fatih Mahallesinde ara sokaklardaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Başiskele'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Yaylacık Mahallesi Kullar Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi alanı imarlı arsanın satış bedeli 5 milyon 411 bin 200 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'ye 2. kapalı pazar yeri yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Merkez mahallesinde kapalı pazar yeri inşasına başladı. Kocaeli’nin en büyük ve en modern kapalı pazar yeri projeleri Başiskele halkı ve pazarcı esnafı için hayata geçiyor.

Kocaeli Başiskele'de yapılaşma artıyor!

Başiskele Belediye ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Başiskele Belediyesi ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ederken ilçedeki yeni yapılaşma yerlerin sayısını da arttırıyor.

Kocaeli Başiskele'ye 1 milyon TL’lik yatırım!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nin cazibe merkezi olan Başiskele ilçesinde yer alan yağmursularını kontrol altında bulundurmak için Ilıca, Damlar ve Hamam derelerinde ıslah çalışması yapıyor.

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Başiskele'de yapımı süren yeni belediye binası ve kent merkezi tamamlanma aşamasına geldi. Üç bölümden oluşan hizmet binasında meydan uygulamaları çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları yapılıyor.

Başiskele'de kent çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi yayaların ve araçların güvenli ve sorunsuz ulaşımı için cadde ve sokaklarda düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Başiskele yeni imar çalışmalarıyla gelişiyor!

Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele ‘de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Başiskele Sanayi Sitesi'ndeki 70 işyeri 2017'de tamamlanacak!

Başiskele Sanayi Sitesi'nin içinde yer alan 70 adet işyerinin yapımı önümüzdeki yılda tamamlanacak. İşyerlerinde parçacı, nalbur, lokanta ve banka gibi bölümler yer alacak.

başiskele fiyatlar Haberi

başiskele fiyatlar

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele'de hayata geçirilecek olan projenin, Mart ortaları gibi satışa sunulması planlanıyor. 6 farklı tipte 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer alacağı projede toplam 936 konut yer alacak. Dairelerin metrekaresi bin TL'den satışa sunulacağı Pekdemir İnşaat Başiskele projesi, Kocaeli'nin en büyük konut projesi olma özelliği taşıyor. 2015'te tamamlanması planlanan projenin yüzde 75'ini yeşil alan oluşturacak. Geniş rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları ve sosyal donatıların yer alacağı projenin ismi, görselleri ve ödeme seçenekleri lansmanda açıklanacak. 


Şengül...